Lizz skriver:Ni lever på socialbidrag och kan inte stava.

Japp det är ord och inga visor från Lizz konvertiten. Jag låter er läsa hennes senaste alster.

”Du förstår inte eftersom du inte ens tänker.ag förklarade aldrig att profeten skulle ha haft sex med en nioåring eftersom han ALDRIG hade det. Profeten gifte sig aldrig för lust, makt eller andra fåfängheter, om du nu är så bestämd över att muslimer skulle vara roten till allt dåliga som händer i Sverige varför kan du då inget om det som rör Islam och du vet ingenting om Profeten Muhammed? Han var känd från land till land att vara den hederligaste mannen, han har gjort mycket för mänskligheten. Han bedrifter i stora, och i hans vardagsliv tog han hand om de fattiga och sina medmänniskor. Han tog aldrig till sig Aisha i sitt hushåll för hans eget tycke alls, och han hade ingen sexuell relation med henne. Det jag skrivit har du tydligen förbisett totalt, fascinerande vad trångsynthet kan göra.

Det du så stolt bär upp och kallar dig själv för varjager är så ironiskt, här i din blogg skriver du diverse fördomar på fördomar, smutskastar, grov rasism och diverse andra beklämligheter, du säger att araber, invandrare, muslimer är dem som är problemen, ja du vill väll vara en riktig varjager, viking? Så patetiskt, när vikingarna härjade i norden, våldtog kvinnor, dödade flickebarn, och en rad andra vidriga hemsketer, hade dem i arabvärlden uppfunnit filosofi, matematik, poesi, fysik, dem hade lagar och statsystem, behandlade varandra lika, och lärde sig mer och mer om medicin etc. Du har dem här muslimerna mycket att tacka över,

Det är rent skrämmande att du tror trots det jag informerat att troende muslimer skulle ha som moral, eller standard att spränga upp sig i luften?? Det finns inte ens i närheten någonstans i Koranen, inte ens antydan. Det här är bara sjuka människor. Imamer (islamska präster) shejker, och muslimer i allmänhet smutskastar dessa vilsna människor som gör sådana här förfärliga saker som att spränga sig luften.

Alla sekter som överallt utspridda i Sverige, och som är stora i U.S.A är från Kristendomen, dessa människor gör också hemska saker, incester, våld, hjärntvättning, våldtäkter, osv osv. men ska du då säga att ALLA kristna är så och att det är vad bibeln skulle lära ut?
Vad är det du inte förstår, i alla länder är det problem med diverse saker, men man letar inte fram en hack kyckling och pekar ut dem för att vara

Har du någonsin ens varit vän med muslimer, invandrare, har du någonsin spenderat tid hemma hos dem och besökt deras familjer, har du någon inblick överhuvudtaget? Förutom sådant du kan få tag på i tidningar? Är tidningar din bibel? Det är så ytligt att det är skrattretande eftersom du inte kan någonting om religionen, du är inte insatt och du anklagar allvarliga saker.
Det är USA som är emot Irak, Iran, dem tog första chansen att ockupera länder så fort dem fick, Det första dem gör är att ockupera oljetankarna. Är du insatt i det här överhuvudtaget? Har du en aning varför Bush inte var så himla populär? Eftersom han som kristen slakta civil muslim efter civil muslim, barn, kvinnor, män, många har dött och dem är där nere än. Arabländerna har dem största rikedomarna idag, USA är dem mest giriga landet som är ”Big brother” åt andra länder, har du ens aldrig tänkt på att dem är korrupta. Att Bush var korrupt. Kan du skaffa dig lite världs perspektiv överhuvudtaget, förhållandevis och i perspektiv är dina påhopp så små att dem inte syns. Skulle svenskar vara det perfekta folket? Jag tror inte ens att du själv vet vad du menar.

Vi har människor i Sverige som kommit in från ingenting, på grund av vad västvärlden ställt till med, Dessa människor behöver stöd och en bra integrering, I Sverige idag har man tagit in och sedan satt dem i som ghetton och inte brytt sig. Men det är ingen SKILLNAD på en så kallad svensk och en så kallad invandrare. Vi är människor med samma blod, som andas samma luft, går på samma jord, har likadana känslor, likadana mål. Det är sådana som du som försöker säga utan grund, utan vetskap att muslimer skulle vara dåliga människor som är roten till problem, VARFÖR skulle invandrare ens vara det? Jag har ställt till dig frågor om och om som du inte ens i närheten svarat på, allt du kan göra är att komma med falska påståenden, och skylla ifrån dig. Jag skrev tidigare att de människor som inte får sin röst hörd, de människor som inte får medel att nå samhällets mål, de människor som inte har de resurser som dem bör ha, dessa är de som faller för kriminalitet mycket lättare, har du ens läst teorier som strain och STÄMPLINGS teorin?? Detta är samhälles undersökningar på hög nivå och visar att i alla samhällen är dessa de faktorer som utgör att en människa gör brott. Och att sedan människor som du förväntar sig, dömer och behandlar andra medmänniskor som om dem är kriminella redan. Hur kan du främja välfärd (om du nu alls vill ha det) när du bara ser hinder, letar fel, har en så skev bild av verkligheten, och förkastar andra människor öppet flera gånger på dåliga grunder?

Dina värderingar är likt en neanderthalare och det komiska är att dem som nu är så svenska och kommenterar dina inlägg inte ens kan stava. I flera statistiker som visade vilka det var som röstade på SD så såg man att det var större delen svenskar som var arbetslösa levde på socialbidrag, människor som betungande Sverige. Det är nog ditt eget ego, trångsynthet, och rädsla för andra människor som borde tas tag i, Får man till ett bra samhällssystem, och mottager, det antal man KAN ta emot, och gör det på rätt sätt, har vi en bra start, det är Sveriges fel att man tagit emot MÄNNISKOR som man sedan inte kan slussa vidare ut i arbetslivet för att dem inte kan språket osv osv, eller för att deras HÖGA utbildning INTE gäller här i Sverige. Tror du att du hjälper dessa som kämpar med ditt skitsnack? Ta och skapa broar istället för att bränna dem, ta och hjälp till, lär dig lite mer bli mer insatt, istället för att sitta bakom en skärm gå ut och prata med dem du nu inte förstår eller stör dig på.

Pinsamt överhuvudtaget att du driver denna blogg.”

Nu tillbaks till verkligheten, Lizz har en poäng. Vikingar våldtog när de plundrade. Japp för ca 1000 år sedan. Att du sedan drar fram ”raketforskarteorin” visar hur fruktansvärt blind du är. Varför nekar du all fakta som presenterats? Varför mördas kopterna i Egypten? Varför skall Kristna betala extra skatt? Varför förtjänar judar att mördas? Varför är slaveriet utbrett i mellan östern? Varför är det bara muslimer som spränger sig själva i luften? Du pratar om fördömande från islamiska präster och säger att de fördömer terror dåd. Hur många har du hört som fördömt terror dåd mot Israel? Du är en klockren fanatiker och bemöts som en sådan.

Så tydligt och klart i Koranen att alla otrogna ska dödas,
• “Dräp de otrogna (ickemuslimer) varhelst du hittar dem.” Sura 2:191
• “Gör krig mot de otrogna som bor i ditt grannskap.” Sura 9:123
• “När tillfälle ges, döda de otrogna var hälst du fångar dem.” Sura 9:05
• “Andra religioner än islam är inte acceptabelt” Sura 3:85
• “Judarna och de kristna är perversa, slåss mot dem.” Sura 9:30
• “Lemlästa och korsfästa de otrogna om de kritiserar islam” Sura 5:33
• “Straffa de otrogna med kläder av eld, böjda järnstänger, låt kokande vatten smälta deras hud och bukar.” Sura 22:19
• “Längta inte efter fred med de otrogna, halshugg dem när du fångar dem.” Sura 47:4
• “Terrorisera och halshugga dem som tror på andra skrifter än koranen.” Sura 8:12
• “Muslimer måste uppbåda alla vapen för att terrorisera de otrogna.” Sura 8:60

Varjager

18 Responses to Lizz skriver:Ni lever på socialbidrag och kan inte stava.

 1. Grim skriver:

  Hon missade att skriva om när den gode profeten mördade alla judar i sin stad. Om det var rätt eller fel kan jag ej bedöma men nog har det skett och är värt att nämnas. Islam har sin Jesus icke och vi våran båda enligt skriften helt ofelbara, synd bara att anhängarna icke är detsamma. Har oerhört svårt att förstå varför muslimer lever hos oss otroga. Åk hem med er det gäller framförallt konvertiter islam accepterar inte konvertering så varför skulle vi.

 2. Grim skriver:

  Förtydligande skulle stå jesusfigur och inte Jesus icke ovan.

 3. elfyma+ skriver:

  Lizz påstår att de (inte dem på riktig svenska) som inte tycker som hon/han generaliserar och har fördomar om invandrare och muslimer.

  Lizz: ”Dina värderingar är likt en neanderthalare..”

  Neanderthalarnas värderingar är fortfarande helt okända i forskarvälden. Lizz gör sig skyldig till grundlösa generaliseringar och har fördomar om människor hon/han inte känner.

  Lizz (på Rinkebysvenska? :
  ”och det komiska är att DEM som nu är så svenska och kommenterar dina inlägg inte ens kan stava”.

  Rättelse: ”och det komiska är att DE som nu är så svenska…..

  .

 4. Anonym skriver:

  Rätt så Varjager men var finns de andra vikingarna?

  Peter

 5. ”Han tog aldrig till sig Aisha i sitt hushåll för hans eget tycke alls, och han hade ingen sexuell relation med henne.”
  Men på smällen blev hon!
  Sist det hände tändes en lysande stjärna över Bethkehem.

  • muslimah skriver:

   profetens fru aisha var en av manga av hans fruar som aldrig fatt barn med profeten.. sa hur palast ar du???

 6. Grim skriver:

  Di är förlåten lennart. Tänk att t o m en otrogen obildad socialbidragstagande SD-väljare som jag förstod att du menade Betlehem? Märkligt, kanske är jag inte så dum ändå? Lustigt att Lizz först beskriver småflickor på 600-talet som könsmogna för att sedan förklara att profeten inte alls hade sex med henne. Har för mig att det står i Koranen att äktenskapet fullbordades, rätta mig gärna vid fel. Betyder det i så fall att Koranen ljuger Lizz? Förtydliga gärna Lizz så att missförstånd kan rättas till

 7. Lennart Johannson. LOL hon blev aldrig på ”smällen” hon fick inga barn. Men visst fullbordades äktenskapet när hon var könsmogen. Det står inte i Koranen att äktenskapet fullbordades. Däremot finns det hadither (återberättelser från Profeten frid över honom och följeslagare) som har låtit oss veta detta.

  Ok nu till verserna ur Koranen (som ni aldrig någonsin har läst…)
  Verserna som har med att döda osv är kopplat till när det är KRIG. Det är så tydligt att ni inte har läst Koranen eller ens läst bitarna runt de verserna ni kopierar o publicerar. Koranen som är Guds Ord, kan man inte tolka själv utan man måste se omständigheterna kring när verserna uppenbarades för att förstå ordentligt.

  [2:190] KÄMPA för Guds sak mot dem som för krig mot er, men var inte de första som griper till vapen;Gud älskar sannerligen inte angripare.
  [2:191] Och döda dem då var ni än möter dem och fördriv dem från de platser varifrån de har fördrivit er; ja, förtryck är ett värre ont än döden. Kämpa inte mot dem i den heliga Moskéns närhet, om de inte själva tar upp striden där; men kämpar de mot er [där], så döda dem. Det är förnekarnas lön.
  [2:192] Men om de lägger ned vapnen [skall de se att] Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.
  [2:193] Och kämpa mot dem till dess allt förtryck upphör och all dyrkan kan ägnas Gud. Om de då slutar [strida] skall alla fientligheter upphöra utom [mot] de orättfärdiga [som vill kämpa vidare].

  Hmm, här kan man tydligt se att första versen du publicerat har med krig o göra! Hur mycket ”vill” muslimerna döda icke-muslimer egentligen när det Gud har sagt ‘var inte de första som griper till vapen’ och ‘Om de då slutar [strida] skall alla fientligheter upphöra utom [mot] de orättfärdiga [som vill kämpa vidare].’..

  Inte övertygade? Ok, angående andra versen du lade upp 9:123, så handlar det om krig som var i närheten av där de bodde.

  Nästa verser

  [9:5] När de helgade månaderna gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna, var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och [villighet att] förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.
  [9:6] Om någon bland avgudadyrkarna söker skydd hos dig, ge honom då ditt beskydd, så att han får höra Guds ord; för honom sedan till en plats där han är i trygghet. De är nämligen människor
  som inte vet [vad Islam innebär].

  Dessa verser handlar om ett fredsavtal med idoldyrkarna som de hade som höll i 4 månader. Det är dessa ”helgade månaderna” som är de fyra månader som de hade fredsavtal.

  Nästa vers du publicera har du fått fel översättning av… Tror du borde kolla upp vem du tar och kopierar dina verser ifrån.

  [3:83] Önskar de en annan [religion] än den som Gud har gett dem? [Gud] som alla i himlarna och på jorden underkastar sig av fri vilja eller nödda och tvungna, och till vilken de skall återbördas.
  [3:84] Säg: ”Vi tror på Gud och på det som har uppenbarats för oss och det som uppenbarades för Abraham och Ismael och Isak och Jakob och deras efterkommande och det som uppenbarades för Moses och Jesus och för [alla de övriga] profeterna av deras Herre; vi gör ingen åtskillnad mellan dem. Och vi har underkastat oss Hans vilja.”
  [3:85] Om någon vill anta någon annan religion än Islam kommer detta att vägras honom, och i nästa liv skall han stå bland förlorarna.
  [3:86] Skulle Gud vägleda dem som förnekar tron efter att ha antagit den och vittnat att Sändebudet i sanning [är Guds utsände] och som fått se klara bevis? Nej, Gud vägleder inte de orättfärdiga.

  Versen 3:85 betyder inte att man inte får välja någon annan religion än Islam. Det betyder att Gud inte kommer acceptera detta ifrån denne person då detta (som personen valt istället för Islam) inte är Guds Religion. I sura 2 vers 256 säger Gud: ”TVÅNG skall inte förekomma i trosfrågor..” och här är en länk till en kort sura som även visar att andra får ha sina egna religioner – http://koranensbudskap.se/translations.aspx?chapterID=109&langID=

  Nästa vers du lade upp 9:30 är inte ens i närheten av vad som står i Koranen på den versen. På riktigt står det såhär sura 9 vers 30-31 –
  ”DE JUDISKA [trosbekännarna] säger: ”Esra, Guds son”, medan de kristna säger: ”Kristus, Guds son”. Detta kommer över deras läppar och då säger de efter vad [andra] förnekare av sanningen har sagt före dem. Guds förbannelse över dem! Hur förvirrade är inte deras begrepp!
  De har tagit sina rabbiner och klosterbröder till herrar och beskyddare i Guds ställe, och [detsamma har de gjort med] Kristus, Marias son, trots att de har förmanats att inte dyrka någon annan än den Ende Guden – det finns ingen gud utom Han; stor är Han i Sin härlighet, fjärran från allt vad de vill sätta vid Hans sida!

  Nästa vers är också helt fel.. Vem tar du din information ifrån? Hört talas om källkritik?

  [5:32] Av denna orsak föreskrev Vi för Israels barn att om någon dödar en människa, som inte själv har dödat någon eller försökt störa ordningen på jorden och sprida sedefördärv, skall det anses som om han hade dödat hela människosläktet. Och om någon räddar ett människoliv, skall det anses som om han hade räddat hela människosläktet. Trots att Våra sändebud har kommit till dem med klara vittnesbörd, fortsätter många bland dem att begå ohämmat övervåld på jorden.
  [5:33] De som kämpar mot Gud och Hans Sändebud och vars strävan det är att störa ordningen på jorden och sprida sedefördärv skall utan förskoning dödas eller korsfästas eller få hand och fot på motsatta sidor avhuggna eller förvisas från [sitt] land. Denna förnedring skall de utstå i detta liv och i det kommande livet skall de få utstå ett outsägligt lidande;
  [5:34] dock skall de som visar ånger innan ni har fått makt över dem skonas. Ni skall veta att Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.

  Nästa vers handlar om ett straff som vissa kommer att få i Helvetet.
  [22:19] Dessa är de två [grupperna] som tvistar med varandra om sin Herre. För dem som förnekar Honom skall kläder av eld skäras till och skållhett vatten ösas över deras huvuden,
  [22:20] [vatten] som skall fräta sönder deras inälvor och deras hud.

  Nästa vers har också med krig o göra,

  [47:4] DÅ NI möter förnekarna [i strid], låt [svärden] falla över deras huvuden till dess ni har tvingat dem på knä; tag därefter [de överlevande] till fånga. Sedan [kommer den tid] då ni skall ge dem fria, godvilligt eller mot lösen, för att kriget skall lägga av sina bördor. Detta [är vad ni har att iaktta]. Om Gud ville kunde Han helt visst slå ned dem [utan er medverkan], men genom att låta er kämpa mot varandra sätter Han er alla på prov. Och vad dem beträffar som stupar i kampen för Guds sak, skall Han inte låta deras handlingar bli förgäves;

  Versen därpå handlar om ett krig där Gud skickade tusen änglar för att hjälpa muslimerna för att göra muslimerna lugna och göra
  fienderna rädda.

  [8:9] Ni bad er Herre om hjälp och Han bönhörde er: ”Jag skall sända tusen änglar till er i led efter led som förstärkning.”
  [8:10] Så gick Gud till väga för att ge er nytt hopp och för att stilla oron i era hjärtan – Gud ensam ger seger; Gud är allsmäktig, vis.
  [8:12] Och din Herre lät änglarna framföra [detta budskap till de troende]: ”Se, Jag är med er” [och befallde dem att] inge de troende mod och tillförsikt [och låta dem veta:] ”Jag skall injaga skräck i förnekarnas hjärtan. – [Troende!] Låt nu [svärden] vina över [deras] huvuden och händer!”

  Sista versen är också om krig..
  [8:60] Och vidtag alla rustningar ni förmår och håll stridshästarna i beredskap så att ni injagar skräck i Guds och era fiender och i andra vars existens ni är okunniga om – men som Gud känner. Och vad ni än ger [i kampen] för Guds sak skall gottgöras er fullt ut och ingen skall tillfogas orätt.

  Ni och era lögner håller inte någonting mot Sanningen!

  • Göran skriver:

   Uppriktigt sagt så skiter vi i profeten – han har ändå ingen självskriven plats i svenskt samhälle.

   Mvh
   en Nationalist

  • varjager skriver:

   Svara nu på frågan vad som händer med folk som konverterar till kristendom? Varför skall man som kristen vara tvungen att betala allmoseskatten? Vad är det som motsäger dödandet? Du och dina lögner har inget här att hämta.

 8. La Mare skriver:

  Det tragiska är att Lizz resonerar som om hon vore från en annan planet.
  Ex har vi i Sverige ingen som helst skyldighet att försörja araber. Ej heller har svenskarna någon skuld i att det i muslimska länder har så fruktansvärt dåligt.
  muhammed var en slavjägare, slavägare, hade sex med slavar, våldtog, ljög, mördade. Han var en sjuk människa som hörde röster. Han hatade judar och kristna, om de gick emot honom. De enda han älskade var de som var med honom. Samma gäller för muslimer, de älskar mest sina egna, det är denna kärlek de läser om i sin Koran, men de otrogna, d v s kristna, de ska man ljuga, våldtaga, bedra, stjäla ifrån och mörda – det är medmänsklighet det!

  • muslimah skriver:

   till la mare..vada forsorja araber??? ar det bara araber som ar muslimer??? det finns manga fran europeiska lander som ar det ocksa.. och vad ska du gora med alla svenskar som konverterar till islam?? tycker du man ska slanga ut dom da eller?? jag tycker det ar mycket trakigt och orespektfullt att du som inte vet ett skit om varan underbara profet pratar sa daligt om han… men dagen kommer da du kommer grata blod och da kommer du angra dig

 9. Grim skriver:

  Lizz tycker du att straffet för de muslimer som konverterat till kristendomen är berättigad? Är det inte en mänsklig rättighet att få ha den trosuppfattning man vill? Besvara gärna en sista fråga varför skall vi acceptera muslimer när de inte accepterar oss? Åk hem till ert heliga land.

  • muslimah skriver:

   annu en gang fragar jag.. hem till ert land??? vad ska alla svenskar bo da som konverterar??? ska dom oxa flytta???i islam sa har kristna och judar ratt att bo i fred med muslimer och att riva ner kyrkor och sadant ar inte tillatet… ingen maste bli muslim… de finns en vers om detta med i koranen surat alkafiroon, de otrogna pa svenska …den versen ska jag nu skriva pa engelska sa ni kan lasa

   i worship not that which you worship.
   nor will you worship that which i worship.
   and i shall not worship that which you are worshipping.
   nor will you worship that which i worship.
   to you be your religion and to me my religion.

   ni kan inte domma alla muslimer eller islam som religion for att det finns manga som kallar sig muslimer som gor saker som inte ar muslimskt som tex bomba sig sjalva..det at absolut tex forbjudet i islam att pa nagot satt skada sig sjalv eller andra oskyldiga manniskor, precis som i kristendommen dar det finns olika sekter som ar knappa, sa finns det 72 sekter i islam..

   • varjager skriver:

    ”de otrogna”? Ge dig nu, ta nu då och flytta till ett land som har era regler och era lagar. Vill ni leva Sharia, så åk till ett land med sharia.
    Svara nu på frågan vad som händer med folk som konverterar till kristendom? Varför skall man som kristen vara tvungen att betala allmoseskatten?

 10. Grim skriver:

  Svara på frågan Lizz., är det ok att döda de som konverterar från islam som föreskrivs och varför skall vi acceptera konvertering när inte islam gör det. Är det ok att kvinnor inte har rösträtt? Försvinn era troll åk hem med er här råder jämlikhet och inte medeltid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: