Hur man förklarar sex med en 9 årig flicka……

Lizz är en muslim, som anser att när Mohammed hade sex med Aisha så var hon könsmogen. För det blev flickor mycket tidigare på den tiden…..

”Kära varjager, du måste väl ändå förstå, jag vädjar till ditt förnuft att man kan göra mycket med statistik (dem är inte ren fakta och inte heller med en klar slutsats) Hur kan du dra slutsaten att just DEM är felet, varför? Varför varjager LETAR du fel? Det finns många incidenter och hemskheter som vi lilla grupp av svenskar har lyckats med att åstadkomma, Nu är det inte så att jag klankar ner på varken Sverige eller svenskar, Jag är stolt svensk också, Men skulle jag lägga ner tid som du på att smutskasta andra människor lika mycket som att leta fel på allt med Sverige att göra så…..oj, då hade jag fått skicka in en tjock bok. Du vet att kristna personer har gjort massakrer, våldtäkter, incester (är inte det vad kristendomen är känd för) med alla dessa sekter och diverse, i Sverige har vi ju en rad grejer som knyter an till kristendomen, men det är väl inte kristendomen det är fel på utan dem SJUKA människor som finns. Jag kan likna det vid en bil, du kan ha världens finaste Ferrari, ok? Men du kan krascha den direkt, varför? Jo för du är föraren, det är du som kör dåligt det är du som inte tillämpar din bil bra. Islam är en jätte bra religion, den finaste religionen, men man kan som muslim vara helt wack.

Ju längre bak i tiden man kommer ju mer könsmognare tidigare var kvinnan, även idag är det så att man kan komma in i puberteten vid 9 års ålder, för hundra år sen var det inte så ovanligt för 300 hundra år sen ännu mindre ovanligt, 10000 år sen osv. Därför har man över hela världen också kunnat gifta sig väldigt ung tidigare.

Giftermål i Islam är som en välsignelse under gud, under profeten Mohammeds tid var det mycket kaos, krig. För att bringa fred mellan klaner mena dem andra att han måste gifta sig med en kvinna från klanen. Det hade mycket med politiska syften att göra, plus att de var överskott på kvinnor, ett stort överskott, innan profeten Mohammed kommit med islam så DÖDADE dem bebisarna som var flickor. Eftersom det var krig omkring, hade många kvinnor som var gifta förlorat sin man helt, dem var änkor och hade inget leverbröd. Mohammed tog dessa till sig men han kunde ju inte adoptera dem, han fick ta dem till sig i äktenskap, dem var inte oskuld, dem var inte vackra, eftersom dem var äldre än profeten Mohammed. Han gifte sig inte bara för att. Profeten hjälpte till i hushållet, han städade, diskade, han hade ingen sexuell relation med dem, han behandla dem alla lika och med stor respekt ”Dem bästa av er män är dem som behandlar era fruar bäst” Säger Profeten

När Aisha kom, hon var från en annan klan, hon hade heller ingen stans att ta vägen och det var hon som kom till Profeten. Mohammed motsatte sig först hennes vädjan. Hon var könsmogen. Han gifte sig med henne för ett undantag

De gifte sig också för att förstärka de vänskapliga förbindelserna med Abu Bakr (hans närmaste följeslagare), Att utbilda Aisha så hon kan tjäna tillämpning av islam, lära henne att utnyttja sin kapacitet till förmån för islam, med kapacitet menar jag att aisha hade en väldigt gåva och det var att memorera, hon hade memorerat koranen etc etc.

”Livet av Aisha (R) är ett bevis på att en kvinna långt kan vara mer lärda än män och att hon kan vara lärare av forskare och experter. Hennes liv är också ett bevis på att en kvinna kan utöva inflytande över män och kvinnor och ge dem inspiration och ledarskap. Aisha (R) är ett fortsatt inspiration och förebild för dagens ungdomar som flitigt söker efter ett exempel bland popstjärnor, skådespelare film-och idrottsstjärnor. Må minnet av hennes s leva för evigt i hjärtat av den muslimska ummah och må Allah ge henne den högsta boning i paradiset … Aameen”

Aisha och profeten Mohammed hade ingen sexuell relation(Fullbordat äktenskap vid 9 års ålder.). Profeten hade många barn, det var många barn eftersom de var adopterade”

Som sagt , jag vet inte hur denna människa tänker. Vad får en människa att spränga sig själv i Stockholm? Vad anser Lizz vara en sexuell relation? När var den senaste kristna massakern? Beslan? Jag tycker att du Lizz visar en total blindhet för verkligheten.

Varjager

4 Responses to Hur man förklarar sex med en 9 årig flicka……

 1. En vän i kampen skriver:

  I Sverige har flickor puberterat tidigare och tidigare de åtminstone senaste hundra åren, i takt med såväl rikligare tillgång till mat som i takt med mer och mer östrogenliknande föroreningar i naturen.
  Detta går inte ihop med textens utsago om att flickor blev könsmogna tidigare förr.
  En iakttagelse avseende tredje världen är dock att flickor som levt i svält eller hunger kan gå in i puberteten väldigt tidigt om de plötsligt får god tillgång till mat.
  Om Aisha levt i svält eller hunger så kan hon alltså mycket väl ha gått in i puberteten när hon hamnat i krigsherren Muhammeds feta hushåll.
  Kvar blir dock en diskrepans där nioåriga flickor är giftasmogna vuxna som femtioåringar får ha sex med, samtidigt som trettioåriga män är barn som ska ha det skydd som barn tillförsäkras av internationella konventioner och vidare skall försörjas av värdlandet.

  • Göran skriver:

   Ett mycket bra och uttömligt svar på en saga som så totlat urartat. Hur har vi kunnat få så många av dessa till Sverige?

 2. Lizz skriver:

  Du förstår inte eftersom du inte ens tänker. Du tog inte med allt jag skrev där jag tydligt förklarade. Jag förklarade aldrig att profeten skulle ha haft sex med en nioåring eftersom han ALDRIG hade det. Profeten gifte sig aldrig för lust, makt eller andra fåfängheter, om du nu är så bestämd över att muslimer skulle vara roten till allt dåliga som händer i Sverige varför kan du då inget om det som rör Islam och du vet ingenting om Profeten Muhammed? Han var känd från land till land att vara den hederligaste mannen, han har gjort mycket för mänskligheten. Han bedrifter i stora, och i hans vardagsliv tog han hand om de fattiga och sina medmänniskor. Han tog aldrig till sig Aisha i sitt hushåll för hans eget tycke alls, och han hade ingen sexuell relation med henne. Det jag skrivit har du tydligen förbisett totalt, fascinerande vad trångsynthet kan göra.

  Det du så stolt bär upp och kallar dig själv för varjager är så ironiskt, här i din blogg skriver du diverse fördomar på fördomar, smutskastar, grov rasism och diverse andra beklämligheter, du säger att araber, invandrare, muslimer är dem som är problemen, ja du vill väll vara en riktig varjager, viking? Så patetiskt, när vikingarna härjade i norden, våldtog kvinnor, dödade flickebarn, och en rad andra vidriga hemsketer, hade dem i arabvärlden uppfunnit filosofi, matematik, poesi, fysik, dem hade lagar och statsystem, behandlade varandra lika, och lärde sig mer och mer om medicin etc. Du har dem här muslimerna mycket att tacka över,

  Det är rent skrämmande att du tror trots det jag informerat att troende muslimer skulle ha som moral, eller standard att spränga upp sig i luften?? Det finns inte ens i närheten någonstans i Koranen, inte ens antydan. Det här är bara sjuka människor. Imamer (islamska präster) shejker, och muslimer i allmänhet smutskastar dessa vilsna människor som gör sådana här förfärliga saker som att spränga sig luften.

  Alla sekter som överallt utspridda i Sverige, och som är stora i U.S.A är från Kristendomen, dessa människor gör också hemska saker, incester, våld, hjärntvättning, våldtäkter, osv osv. men ska du då säga att ALLA kristna är så och att det är vad bibeln skulle lära ut?
  Vad är det du inte förstår, i alla länder är det problem med diverse saker, men man letar inte fram en hack kyckling och pekar ut dem för att vara

  Har du någonsin ens varit vän med muslimer, invandrare, har du någonsin spenderat tid hemma hos dem och besökt deras familjer, har du någon inblick överhuvudtaget? Förutom sådant du kan få tag på i tidningar? Är tidningar din bibel? Det är så ytligt att det är skrattretande eftersom du inte kan någonting om religionen, du är inte insatt och du anklagar allvarliga saker.
  Det är USA som är emot Irak, Iran, dem tog första chansen att ockupera länder så fort dem fick, Det första dem gör är att ockupera oljetankarna. Är du insatt i det här överhuvudtaget? Har du en aning varför Bush inte var så himla populär? Eftersom han som kristen slakta civil muslim efter civil muslim, barn, kvinnor, män, många har dött och dem är där nere än. Arabländerna har dem största rikedomarna idag, USA är dem mest giriga landet som är ”Big brother” åt andra länder, har du ens aldrig tänkt på att dem är korrupta. Att Bush var korrupt. Kan du skaffa dig lite världs perspektiv överhuvudtaget, förhållandevis och i perspektiv är dina påhopp så små att dem inte syns. Skulle svenskar vara det perfekta folket? Jag tror inte ens att du själv vet vad du menar.

  Vi har människor i Sverige som kommit in från ingenting, på grund av vad västvärlden ställt till med, Dessa människor behöver stöd och en bra integrering, I Sverige idag har man tagit in och sedan satt dem i som ghetton och inte brytt sig. Men det är ingen SKILLNAD på en så kallad svensk och en så kallad invandrare. Vi är människor med samma blod, som andas samma luft, går på samma jord, har likadana känslor, likadana mål. Det är sådana som du som försöker säga utan grund, utan vetskap att muslimer skulle vara dåliga människor som är roten till problem, VARFÖR skulle invandrare ens vara det? Jag har ställt till dig frågor om och om som du inte ens i närheten svarat på, allt du kan göra är att komma med falska påståenden, och skylla ifrån dig. Jag skrev tidigare att de människor som inte får sin röst hörd, de människor som inte får medel att nå samhällets mål, de människor som inte har de resurser som dem bör ha, dessa är de som faller för kriminalitet mycket lättare, har du ens läst teorier som strain och STÄMPLINGS teorin?? Detta är samhälles undersökningar på hög nivå och visar att i alla samhällen är dessa de faktorer som utgör att en människa gör brott. Och att sedan människor som du förväntar sig, dömer och behandlar andra medmänniskor som om dem är kriminella redan. Hur kan du främja välfärd (om du nu alls vill ha det) när du bara ser hinder, letar fel, har en så skev bild av verkligheten, och förkastar andra människor öppet flera gånger på dåliga grunder?

  Dina värderingar är likt en neanderthalare och det komiska är att dem som nu är så svenska och kommenterar dina inlägg inte ens kan stava. I flera statistiker som visade vilka det var som röstade på SD så såg man att det var större delen svenskar som var arbetslösa levde på socialbidrag, människor som betungande Sverige. Det är nog ditt eget ego, trångsynthet, och rädsla för andra människor som borde tas tag i, Får man till ett bra samhällssystem, och mottager, det antal man KAN ta emot, och gör det på rätt sätt, har vi en bra start, det är Sveriges fel att man tagit emot MÄNNISKOR som man sedan inte kan slussa vidare ut i arbetslivet för att dem inte kan språket osv osv, eller för att deras HÖGA utbildning INTE gäller här i Sverige. Tror du att du hjälper dessa som kämpar med ditt skitsnack? Ta och skapa broar istället för att bränna dem, ta och hjälp till, lär dig lite mer bli mer insatt, istället för att sitta bakom en skärm gå ut och prata med dem du nu inte förstår eller stör dig på.

  Pinsamt överhuvudtaget att du driver denna blogg.

  • varjager skriver:

   Men du ljuger ju, Profeten fullbordade äktenskapet med Aisha.I Haditherna och Sira kan man läsa om profeten Muhammeds förehavanden. Vad gjorde då Muhammed? Han var en härförare och deltog personligen i 78 krig varav 77 anfallskrig och flera av dessa mot judar. Under år 627, då judar tillhörande den judiska Qurayzastammen (Banu Kureiza) vägrade att lyda Muhammeds befallning om en villkorslös omvändelse till islam, iscensatte han en massaker av aldrig tidigare skådad omfattning. Han och hans män halshögg samtliga 600-900 (vissa källor anger över 1 000) ynglingar och män. Värt att notera är att detta inte inträffade under strid och att dessa män inte heller var krigsfångar. De judiska barnen togs som slavar och kvinnorna blev sexslavar och så även till Muhammed. Denna massaker nämns inte i skolböckerna i väst, inte heller i media och inte i de många böckerna om islam och om så görs är det i yttersta undantagsfall. Med dessa fakta kan man otvetydigt klassificera Muhammed som en massmördare av sin tid, vilket gör det fullständigt klart att han inte har den minsta gemensamt med de Bibliska profeterna, i vars led han försökte ställa sig själv.

   Hur fälttåg medverkade Jesus i? Hur många hustrur, minderåriga sådana och sexslavar hade han? Hur många halshögg han och hur många halshuggningar beordrade han? Jämför också Bibelns berättelser om apostlarna och evangelisternas liv och gärningar med Muhammeds och hans medhjälpares liv och gärningar. En jämförelse som blir som mellan himmel och helvete.

   Svara nu på detta innan du fortsätter att spott ut dina lögner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: