Hotet Inifrån 3.

Hej,

Den slutliga versionen av Hotet Inifrån III (328 sidor i pdf-format) är nu publicerad på:

http://hotetinifran.wordpress.com

Boken kan laddas ned helt gratis och får användas på alla tänkbara sätt. Boken får publiceras i annat namn i tryckt eller i elektronisk form (även helt omarbetad) där alla intäkter vad de än må vara tillfaller den nya publicisten.  Stöd spridningen av boken och ha den som en klickbar bild på din blogg för nedladdning. Version 2 blev en succé och lästes av många så jag hoppas nu att den slutliga versionen ska få en ännu större spridning och därför vädjar jag till alla bloggare att hjälpa till med distributionen.

Version 3 sätter in utvecklingen i Sverige i ett historiskt perspektiv och kommer med förlag till hur den negativa framtida utvecklingen skall stoppas.

Version 2 av boken har tidigare distribuerats till politiker, TV, dagstidningar, polis, militär, SÄPO, jurister, DO, domstolsväsende och många andra statliga tjänstemän i Sverige. Ett 10-tal bloggar publicerar idag version 2 och en del arbetar även med direktutskick av boken. Många fientliga bloggar och tidningar (EXPO m.fl.) har också mailats.

Jag söker också någon eller några som kan översätta boken till engelska i ett försök locka utländsk TV/media till att göra reportage om hur Sverige dukade under för islam och kriminalitet p.g.a. den gigantiska massinvandringen till landet.

Tack för din support.

One Response to Hotet Inifrån 3.

  1. Göran skriver:

    Ett stort tack till författaren till denna bok!!!!
    Jag tror det här kan bli bra. Folk behöver veta vad som pågår bakom deras ryggar. Jag skall göra mitt bästa för att hjälpa till med att sprida boken och dess innhåll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: