”massinvandring” SD:s språkbruk har spritt sig i riksdagen .

Fast enligt 7 klövern finns det ingen ”massinvandring” till Sverige. Sedan att Sverige tar emot mest kamelskötare och analfabeter i väst världen reflekterar inte 7 klövern över.Exempel

”Mona Sahlin (S) i partiledardebatten den 3 november förra året: ”Du bygger i stort sett vartenda ett av förslagen i er budgetmotion på att bara man blir av med det du kallar massinvandringen har man löst Sveriges problem. Det är inte sant. Det är bara ett sätt att ställa grupp mot grupp.” (Indirekt erkännande av Mona).

Riksdagsledamoten Fredrick Federley har kallat Sverigedemokraterna för ”riksdagens gamar” och nämner begreppet inte mindre än fem gånger när riksdagen den 4 maj i år debatterar migration och asylpolitik: ”.. det är klart att det gynnar de intressen man har från Sverigedemokraternas sida att försöka skrämmas med en massinvandring som de facto inte finns”.(undra om överfallet tog hårdare än han vill erkänna?)

Vid samma tillfälle argumenterar Miljöpartiets Maria Ferm och Vänsterpartiets Amineh Kakabaveh emot begreppet. ”Det är märkligt att Sverigedemokraterna och deras representanter sprider sådan skräckpropaganda, som om Sverige tar emot massinvandring”, säger Amineh Kakabaveh i debatten.(Så upplysning om att vi tar emot mest är propaganda?)

I en interpellationsdebatt om regelverket för arbetskraftsinvandringen svarar migrationsminister Tobias Billström (M) med ”faktiska siffror” eftersom ”…Sverigedemokrater är väldigt glada i att använda massinvandring eller massivt flöde”.(Lökhackare, det är vad Sverige behöver.)”

Varjager

3 Responses to ”massinvandring” SD:s språkbruk har spritt sig i riksdagen .

  1. Blodsven skriver:

    Man kan väl knappast förvänta sig mer av dessa förståndshandikappade skithögar du räknade upp? De flesta riksdagsmän är ju bara kärringar av bägge könen, så varför inte göra slag i saken som slaskbögen Federley och klä sig som sådana då….

  2. rksmrgs skriver:

    Nähä, massinvandring finns inte. Däremot massutvisning. Det fick vi veta när 14 illegala irakier skulle transporteras från förvaret utanför Göteborg (vad det nu heter).

  3. Göran skriver:

    De här förnekarna av massinvandringen är tydligen aldrig ute i samhället. Men för oss andra som är med och betalar och rör oss ute i samhället varje dag, blir bilden en helt annan. Antingen är det ett gäng lögnhalsar eller också är det så att man inte vet något om landet man styr. Isf är det ett gäng pundare som blivit invalda i de politiska försmalingarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: