Södertäljenätverket bakom många brott.

SR.se kör en kartläggning av det nya Sverige i Södertälje. Inte speciellt så är det ”nya svenskar” som styr brotten.

”Trettio personer som har anknytning till eller ingår i det kriminella gänget Södertäljenätverket har under de senaste sex åren dömts för minst 130 brott – det visar en kartläggning som Radio Stockholm gjort.
I Södertälje har polisanmälningen om ocker och utpressning ökat under de senaste åren, men inte en enda av de 30 män som ingår i Radio Stockholms kartläggning har dömts för något av de brotten – bara en friande dom om försök till utpressning finns. Klas Friberg säger att det handlar om en svårupptäckt brottslighet.

– Vi kan också säga historiskt att brottsbekämpningsmässigt, brett, så har vi inte varit så bra på det i bekämpningen. Men vi har blivit bättre och är på väg att vässa oss när det gäller det.”

Ja, vad skall man säga Reinfeldt? Du som vill ta in ännu mer av dessa.

Varjager

6 Responses to Södertäljenätverket bakom många brott.

 1. Blodsven skriver:

  Lögnarna i BRÅ tillsammans med lögnarna i media verkar ha som sin viktigaste uppgift att desinformera folket. Våra hjälplösa HBT-politiker går tydligen på samma blåsning som 85% av alla andra. Problemlösningar verkar inte vara svenska politikers, polisers eller andra myndigheters största begåvning….

  • Tarzan skriver:

   Jag pratade med GUD han har gett upp hoppet om Södertälje
   Han är urförbannad på alla de kristna syrianer som springer omkring med sina guldkors. Han sa till mig att när dom dör ska dom hamna i helvetet ..

   • Göran skriver:

    Ha ha ha den var bra Tarzan. Kunde han inte ta emot någre muslimer också? De får väl tänka lite på mångkulturen där nere också, annars blir halal-Fredrik purken.

 2. Måste ju säga att det är lite märkligt. Att då jag tar upp sånt här. Då är jag rasist, nämner Åkesson det hela, så är han nazist.

  Vad är nu då Sveriges Radio? Rasistnazister?

  • Göran skriver:

   Inget att bry sig om Roger. De får gärna kalla mig för vad de vill. Jag gillar ju definitivt inte invandringen och betraktar dem som både parasiter och fiender, då de förstör vår välfärd totalt. Svenskt folk blir utförsäkrade från FK, under tiden de sitter med orörda och feta bidrag till döddagar.

 3. svenskasvensson skriver:

  Nu ser vi vad invandringen ger 😦
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: