Nu får han sin basar, Lars Holmquist

Göteborg får en basar som skall tvätta svarta pengar vita. Rån, hot och utpressning. Alla andra försök med basarer har utmynnat i detta. Men i Göteborg slår sig Lars Holmquist för bröstet och anser att vinstmaskinerna på detta vis tillför samhället något. Allting kommer naturligtvis att betalas av Svenska skattebetalare.

Dessa betalar upp

ESF: Europeiska socialfonden stöder sysselsättningen i medlemsstaterna och ska främja den ekonomiska och sociala sammanhållningen.(Skattemedel från EU)
IFS: Hette förr Internationella Företagarföreningen i Sverige. Ger stöd till personer med invandrarbakgrund som vill starta och driva företag.(Skattemedel Sverige)
ALMI, ägs av staden och erbjuder finansiering och affärsutveckling till innovatörer, nya företag och redan etablerade företag.(Skattemedel Sverige)
• Arbetsförmedlingen.(Skattemedel Sverige)
• Göteborgs stad.(Skattemedel Göteborg)

Så som vanligt skall vi sponsra invandrar jobb. Medan vi skär ner på sjukvård och omsorg.

Varjager

5 Responses to Nu får han sin basar, Lars Holmquist

 1. Grim skriver:

  Undrar om man kan handla kat där? Känns verkligen spännande en falafel i ena handen och en vattenpipa i den andra. Obligatorisk skyddväst naturligtvis men oerhört exotiskt. Undrar hur lång tid det tar innan myndigheterna helt har tappat kontrollen över basaren.

  • Göran skriver:

   Det går inte tappa något som inte varit med från början.

   Det här är bara en naturlig vidareutveckling av en redan okotrollerad invandring. En invandring som i avsaknad en fungerande integration nu tydligt etablerar egna samhällen i förorter där man lever sina egna liv, efter egna lagar, parallellt med det svenska samhället.

   Den svenska riksstaten som nu mer eller mindre förlorat all kontroll försöker nu i stället, som vän, leva sida vid sida med en allt starkare muslimsk samhällsbildning som allt mer liknar en egen staten.

   Märk väl Reinfeldts fega svassande när han talar om muslimer och hur han tafatt försöker göra reklam för halal i Sverige. En ytterst barbarisk slaktmetod som inte hör hemma i ett kulturland.

   Detta talar ett mycket tydligt språk som de flesta borde bli skrämda av.

 2. Göran skriver:

  Mångkulturen först – sjukvård och omsorg om det blir något över. I sämsta fall gäller tiggeri efter utförsäkring.

 3. […] Är det detta vi vill ha? Vad tror de själva att varorna skall komma ifrån? Bloggen har tagit upp detta många gånger förut. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: