”Maud har passerat bäst-före-datum”

Det är vi många som tycker i Sverige.

”Kristianstadcentern har skickat ett brev till valberedningen för att få partiet att inse allvaret efter det dåliga valresultatet i höstas.

Det är inte första gången som centerpartister öppet deklarerar att Maud Olofsson bör avgå. Tidigare har Centerns ungdomsförbund ställt samma krav liksom riksdagsledamöterna Frederick Federley och Abir Al-Sahlani.

Och anledningen till kravet på hennes avgång är det dåliga valresultatet i höstas. I partiets egen valanalys står det att Centern var det parti som relativt sett gjorde den största tillbakagången mellan valen 2006 och 2010. ”

Om nu bara Federley kan avgå med…..

Varjager

2 Responses to ”Maud har passerat bäst-före-datum”

  1. Blodsven skriver:

    Det bästa vore väl om hela jävla partiet självdog…

  2. Vad Fredrick/Ursula Federley går för vet vi tämligen väl. Abir al-Sahlani är kanske mer okänd.

    Hon är ersättare i Riksdagen och har väl gjort sig mest känd för att två dagar efter terrorbomberna på Drottninggatan i Stockholm arrangera en irakisk-muslimsk samling på platsen för den första bomben vid Olof Palmes gata. 80 irakier kom och tyckte synd om sig själva eftersom de fruktade att bomberna kunde skapa antimuslimska känslor hos svenskarna. Inte ett ord för att fördöma den muslimske bombmannen, inte ett ord till sympati för de tilltänkta offren, utan enbart tal om att de muslimska irakierna i Sverige mådde dåligt på grund av bombattentatet.

    Bland al-Sahlanis motioner till Riksdagen hittar vi ”Mikrolån till företagare med utländsk bakgrund” (Motion 2010/11:N435), ”Ökat informationsutbyte för större rättssäkerhet vid prövning av asylärenden” (Motion 2010/11:Sf387) och ”Provisoriska personnummer för asylsökande” (Motion 2010/11:Sk436).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: