Sverige, ett land i förfall.

En Skolvärdinna som slår till en elev som skall till att kasta en papperskorg på en skolkamrat får sparken. Bråkstaken springer till rektorn och gråter ut.

”Händelsen skedde i uppehållsrummet på en skola i östra Göteborg i februari. Rummet var fullt av högstadieelever och där var mycket stojigt; en elev som var där sammanfattar med ordet ”katastrof”.En 46-årig kvinna, anställd i kommunen i 27 år och på den aktuella skolan i närmare tio, var som skolvärdinna ansvarig för uppehållsrummet.När den 15-årige eleven tog upp en papperskorg och låtsades kasta den mot en kompis, slog hon honom över ryggen med en pekpinne.

– Det blev knäpptyst i rummet. Eleverna blev precis som jag själv chockade över vad som hänt, säger skolvärdinnan i polisförhör.”

Sedan visar det sig att skolan blivit polisanmäld av fadern till eleven.

”Pojkens pappa förklarar sin polisanmälan med den uteblivna kontakten och säger nu att han inte hade gjort en anmälan om han vetat att följderna för skolvärdinnan skulle bli så allvarliga.”

Denna pappa som uppenbarligen inte bryr sig om att hans son skulle hälla skräp över en skolkamrat? Snacka om att vara blind för verkligheten….Men det sker i Östra Göteborg och då är det 99,5% att det är ”ny svenskar” det handlar om. Respekt ni vet. Inte undra på att skolorna i Sverige är på nedgång. Varenda lärare som försöker stävja bråk får sparken….

Varjager

One Response to Sverige, ett land i förfall.

  1. Tarzan skriver:

    Den svenska skolan = KAOS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: