SSU: Det här är en varningssignal.– Skolan tar inte den demokratiska fostran på allvar, säger Jytte Guteland, ordförande i SSU.

Vänta lite nu? Är det inte så att det är vänsterns ungdomar som hindrar SD att informera i skolor? Är det inte vänsterns unga som kastar sten och misshandlar folk? Så vad SSu säger är att de skall hjälp SD att få sprida sin information?

”– Jag tycker att det ska vara lagstiftat att alla skolor ska släppa in partier och andra politiska organisationer. Det har vi haft stora problem med. Enligt Jytte Guteland.”

Eller gäller detta bara 7 klövern?

”Grön Ungdoms språkrör Rebecka Carlsson blev väldigt upprörd när hon hörde talas om studien.

– Både jag och det andra språkröret Björn Lindgren var på Tahrirtorget i Kairo och där blev det väldigt uppenbart vilket pris många betalar för att få rösta.”

Får vi nu då höra MP Rebecka Carlsson ta avstånd från Våldet mot SDU?

Varjager

One Response to SSU: Det här är en varningssignal.– Skolan tar inte den demokratiska fostran på allvar, säger Jytte Guteland, ordförande i SSU.

  1. Verkligheten skriver:

    Ojdå. Plötsligt upptäcker Jytte Guteland att inte heller hon kan vända sig utan att röven sitter bak. Skolornas policy att utestänga SD har fått till följd att man då även måste neka de andra partierna att propagera/informera i skolorna. Då först blir det ett problem i Gutelands ögon. Men det kommer nog en lösning som gör att man kan skilja ut SD/SDU från de andra partier. Hur vet jag inte, men minns att allas vår Bengt Westerberg just fått ett utredningsuppdrag som kan kan anta innehåller instruktioner om att hitta eller skapa ett sådant kryphål.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: