MP nya slogan kanske? Gör inte som vi gör utan gör som vi säger.

Mikaela Valtersson (MP) gillar miljön. Men det är allt skönt att ta taxi istället för pendeltåget.

”Valterssons taxikvitton från Riksdagsförvaltningens ledamotservice visar att hon åkt taxi i tjänsten vid 43 tillfällen sedan slutet av oktober förra året. Den sammanlagda kostnaden för taxiresorna uppgår till drygt 17 000 kronor och det är skattebetalarna som får betala notan. De flesta av taxiresorna är mellan hennes bostad i Upplands Väsby och Riksdagen och kostar i snitt 400-500 kronor. ”

Vad skall man säga? Är hon rädd för det Sverige hon varit med om att ta fram?

Som en lite brassklapp.

”MP har fått kritik för att vara hycklande i frågan då exempelvis språkröret Peter Eriksson 2004 gick ut och krävde straffskatt på bensinslukande stadsjeepar- samtidigt som han körde en själv. Maria Wetterstrand dubbelmoral då det gäller bil och flygresor.”

Varjager

3 Responses to MP nya slogan kanske? Gör inte som vi gör utan gör som vi säger.

  1. Blodsven skriver:

    Hela MP (muppartiet) är en enda stor jävla förorening…

  2. Glöm för all del inte Yvonne Ruwaida som sitter i Miljöpartiets styrelse. Hon har haft omvittnade svårigheter att hålla isär sina egna pengar och samhällets. I mars 2010 kom det fram att Ruwaida hade ringt mobilsamtal för 44 575 kr under ett och ett halvt år på skattebetalarnas bekostnad. I januari 2001 avslöjades att Ruwaida handlat för 275 000 kronor på riksdagens betalkort utan att redovisa detta på över två år. Bland annat åkte hon under 1999 taxi för cirka 70 000 kronor på riksdagens bekostnad. Yvonne Ruwaida hade 2009 en post it-lapp med anteckningar i sin medhavda lagbok vid en tentamen. Enligt reglerna på juridiska fakulteten får till tentamen endast medtagas okommenterad lagtext utan anteckningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: