M och FP hoppar på DFP. Inskränkthetens trend

Värna ditt land och folk och dessa ur den styrande eliten kallar dig inskränkt. Man blir snart varse att den styrande eliten fortsätter att producera propaganda på löpande band. Men nu är det en dessutom en trend i Europa som måste bekämpas.

”Med tal om nya gränskontroller och rapporter om att pendlare från Sverige tvingats visa pass kan signalerna från Danmark sägas vara allvarliga och oroande. Det strider mot tanken på Europa som en kontinent präglade av öppenhet och rörlighet.
För oss är det en tydlig varning mot att i Sverige någonsin göra sig beroende av Sverigedemokraterna. Då går det illa. Då går det som i Danmark!
Nu är flera länder inne på att försvaga denna grundbult i det europeiska samarbetet. På gränsen mellan Italien och Frankrike vill Berlusconi och Sarkozy ha tillbaka gränsbommarna. Flyktingar från Tunisien anges som skäl.
I Danmark gör regeringen upp med dansk folkeparti och förstärker gränskontrollen till Tyskland och Sverige.
Visst finns också en baksida i form av droger, vapen och människohandel.
Och för det andra bör alliansens partier aldrig ge Sverigedemokraterna några möjligheter till inflytande då just dansk folkepartis framgångar vid förhandlingsbordet i Köpenhamn är ett varnande exempel. ”

Vad skall man säga?

Varjager

4 Responses to M och FP hoppar på DFP. Inskränkthetens trend

 1. Blodsven skriver:

  Ja, vad ska man säga? Så mycket vet vi iallafall vid det här laget: Sjuk-klövern ser aldrig till Sveriges bästa i sina sinnessjuka världsförbättrarfantasier. När resten av världen börjar inse vansinnet, så går naturligtvis våra hjärndöda PK-idioter åt motsatt håll. Eftersom idioterna inte kan styra över danskt förnuft, så börjar lögnarna bli jävligt nervösa nu när sanningen närmar sig sakta men säkert.

 2. Anonym skriver:

  Ja du Blodsven. Vad kan vi göra? Inget? Politikerna har pursvensken i ett strupgrepp. ”Går du emot oss ser vi till att du förlorar jobbet”. Pursvensken vet det och håller därför tyst.

  Jag vet att bloggägarna censurerar kommentarer som manar till våld. Dom är själva rädda. Men den enda väg ut ur det här strupgreppet är våld. Tyvärr. Inte mot inflyttarna utan i första hand mot de som hävdar PK. Massmedias ägare och redaktörer. Mot PK-journalister, mot PK-politiker i kommuner och landsting. Mot riksdagspolitiker. Mot de som definieras som kulturmarxister.

  Vi måste markera dessa individer. Göra en lista med data om dessa individer och sprida den över de sociala medierna.

  Markering och uthängning av data om dessa landsförrädare är ett måste så vanligt folk får klart för sig vilka svinen är som vi måste ”ta ut”. Foton av kräken är ett måste och sen publicering på så många bloggar och andra sociala media som mäjligt. Det måste ske fort nu. Våra motståndare börjar attackera fria media och Internet.

 3. K skriver:

  Det finns nu levande danskar som levde under tyskarnas besaettelse under den anden verdenskrig som tycker att fp-riksdagsmannens efternman väcker obehagliga associationer; – Schmidt.

 4. manckerstroem skriver:

  Den odemokratiska svenska regimen påstår sig vilja införa demokrati i arabvärlden. Bullshit. Svenska politiker är minst av allt intresserad av demokrati. Vilka är de ”flyktingar” som flyr från det demokratiska projektet i nordafrika ? Är det kanske de fallna regimerna, samma regimer som vi påstår oss bekämpa, eller som vi kallar terrorister ? Vilka flyr annars från en sk ”demokratisk process” ? Att svenska politiker kan ha så pass mycket förtroende kvar hos allmänheten, så det fortfarande går att genomföra ”demokratiska” val, är för mig fullständigt obegripligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: