Thoralf Alfsson försöker få ut siffror från BRÅ. De är nu sekretess belagda.

Det kan bara betyda på att sanningen  är för farlig för Svensson att läsa. Man blir mörkrädd, när de påstår att  Thoralf siffror inte stämmer då begär han dem av BRÅ. Varför är de då belagda med sekretess???? Fundera på det Svenskar. För sanningen får inte komma oss till handa.

”Nu har BRÅ svarat att mer eller mindre allt källmaterial är sekretessbelagt enligt bland annat nedanstående paragraf.

Statistik

8 §
Sekretess gäller i sådan särskild verksamhet hos en myndighet som avser framställning av statistik för uppgift som avser en enskilds personliga eller ekonomiska förhållanden och som kan hänföras till den enskilde. Detsamma gäller annan jämförbar undersökning som utförs av Riksrevisionen eller riksdagsförvaltningen eller, i den utsträckning regeringen meddelar föreskrifter om det, av någon annan myndighet. Uppgift som behövs för forsknings- eller statistikändamål och uppgift som inte genom namn, annan identitetsbeteckning eller liknande förhållande är direkt hänförlig till den enskilde, får dock lämnas ut, om det står klart att uppgiften kan röjas utan att den enskilde eller någon närstående till denne lider skada eller men. Detsamma gäller en uppgift som avser en avliden och som rör dödsorsak eller dödsdatum, om uppgiften behövs i ett nationellt eller regionalt kvalitetsregister enligt patientdatalagen (2008:355).
För uppgift i en allmän handling gäller sekretessen i högst sjuttio år, om uppgiften avser en enskilds personliga förhållanden, och annars i högst tjugo år.”

Skrämmande att BRÅ dessutom kan neka en Riksdagsman. Vad hände med det öppna Sverige? Om siffrorna inte passar 7 klövern, ja då förbjuds Svensken att få läsa dem.

Varjager

5 Responses to Thoralf Alfsson försöker få ut siffror från BRÅ. De är nu sekretess belagda.

 1. Göran skriver:

  Vad är då BRÅ:s egentliga uppgift, när man inte delar med sig av sin ev. kunskap? Då ser jag BRÅ som en helt onödig myndighet och borde bli föremål för omedelbar nerläggning. DO kan också åka med i bara farten. Vi får betala mycket onödig skit i detta land.
  Jag vill ha en annan statsminsiter och en annan regim. Någon förmår återupprätta den forna svenska sotheten efter år av förnedring.

 2. Tarzan skriver:

  Lägg ner BRÅ
  Det är en statlig lögn organisation

 3. Blodsven skriver:

  Varför detta är sekretessbelagt behöver väl knappast en fungerande hjärna fundera 2 sek på. För övrigt håller jag med Tarzan, lägg ner denna jävla pajasorganisation vars enda syfte är att ljuga eller förtiga obekväma sanningar…

 4. svenskasvensson skriver:

  Brå får fram siffror, men vill inte lämna ut siffrorna ?
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

 5. svenskasvensson skriver:

  måste göra reklam för ett bra inlägg
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
  Baksidan av massinvandringen.
  Läs den 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: