Politisk kalabalik hotar i Bryssel.

Pengarna på väg att ta slut i stödpaketen till Grekland. Fler länder står på ruinens brant. Hur länge skall hycklandet med korruptionen i EU fortsätta?

”Samtidigt sitter Finlands riksdag på politisk dynamit, då flera av landets ledande partier vann stora valframgångar i april på motstånd mot fler stödprogram till krisländer.Ett finländskt nej till portugisisk hjälp kan även slå omkull EFSF, den krisfond euroländerna mödosamt enades om i fjol.  Troligen kan man täcka upp Finlands andel, på under 1 miljard euro, med pengar från andra EU-länder.

– Men det kan ju sluta med att man får vända sig till USA. Eller varför inte Ryssland eller Kina? När en stat är i kris är det en angelägenhet för alla seriösa regeringar, säger källan.”

Lägg märke till hur fin propagandan mot Sann Finländarna är. Sedan skulle jag vilja använda deras egen mening. När en stat är i Kris. Alla våra grannländer har kommit fram till att massinvandringen är en förlust affär. Men inte Sverige. Så när är en stat i en kris? Lyssnar man på Borg så kan man aldrig spara pengar på att stoppa massinvandringen.

Varjager

2 Responses to Politisk kalabalik hotar i Bryssel.

 1. Tarzan skriver:

  Tack för att ni tar upp Grekland och skuldkrisen
  Om vi åker in i en depression nu och alla bidragstagande
  kulturberikare får mindre pengar så kan Sverige explodera. Jag undrar ifall Grekland inte snart exploderar. Dom är inte speciellt smarta nu ska dom strejka i 24 timmar – vilket kommer att ge ännu mindre turister

 2. Göran skriver:

  Först Grekland och nu Portugal.

  Här ser vi med glasklar tydlighet, att hela tanken med EU så som det ser ut i dag, närmar sig gänsen för ett sammanbrott. Länder med starka ekonomier intar en mer avvaktande ställning.

  Felet ligger i att man gett medlemstatus till länder med svaga ekonomier och där budgetar saknat ekonomisk täckning. Detta skall nu betalas av de mer ansvarstagande länder, vilket i klartext betyder att norra EU får dra ett oacceptabelt tungt lass för att flera medlehavsländerna slarvat med budgetarbetet.

  Av den anledningen borde vi nu börja fundera på att avsluta vårt medlemskap.

  Vill man ha en garanterat fungerande union skall den bestå av Europas starka ekonomier, där man förmår att ta ansvar för en hållbar budget. En och hållbar budget kräver också en ansvarsfull migrationspolitik, där vi slipper höra tjattret från kommissionärer som Cicilia Malmström m.fl… En union som leds av folk som har unionens bästa för ögonen och inte stirrar sig blinda på globala spörsmål, m.a.o. de som är kapabla att ta ansvar för sitt arbete.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: