Mardrömmen

Vad ska vi göra åt den påtvingade mångkulturen?
Situationen i Sverige är ju ohållbar, det begriper alla.
Hur ska Sverige kunna räddas från den anstormande mångkulturella och totala förintelsen?

Klockan är fem i tolv och det är bråttom, mycket bråttom om vi inte vill hamna i det islamska helvetet. Att sitta i soffan och pimpla  mellanöl och rapa fula ord räcker inte.

Inte heller att skriva insändare till den menlösa och genomkorrupta svenska pressen, insändare som aldrig ens kommer in.

Att SD nu finns med i riksdagen räcker inte heller, det tar tyvärr för lång tid innan dom får någon makt. Eller att skriva direkt till makthavarna är som att pissa i oceanen.
Dom skiter ju fullständigt i folket.

Men Svensson kanske väntar som vanligt på att ”någon annan” skall göra skitjobbet?
Ett nyval kanske, men hur många är egentligen beredda att rösta svenskt?

94% av befolkningen tycks ju ha uppenbara mentala problem eftersom dom säger sig förstå faran och alla dom enorma problem vi har med mångkulturen, men likt förbannat så röstar dom ändå på ett svenskfientligt parti!

Som en självmordskandidat så trycker dom gasen i botten rätt in i bergväggen!
Men 50 års massiv hjärntvätt har naturligtvis satt sina spår i dom svenska hjärnorna.
Hur ska svensken fås att vakna egentligen?

När inkräktarna tar för sig så flyttar Svensson lite diskret och försynt till ett annat område.
Istället borde han ju lägga in en trefingers mullbänk och se till att inkräktaren packar sig därifrån  per omgående!
Men här kommer åter den svenska menlösa snällheten in och möblerar om i hjärnkontoret.

Jag tycker att ett enda mord, en enda våldtäkt, ett enda bedrägeri, eller stöld, eller misshandel utförd av en asylturist är tillräckligt för att för all framtid stoppa denna vansinniga massinvandring!

Hur kan någon med gott samvete acceptera att våra grannar och vänner kränks på detta vidriga sätt? Och hur kan någon acceptera att landet plundras och raseras av totala främlingar utan att ens ett enda ögonbryn höjs?

Ibland så inbillar man sig att allt bara ändå är en lång och ond dröm, att man snart vaknar och då är allt normalt igen. Så här kan det ju ändå inte vara i verkligheten? Eller kan det det? Hur är svenskar funtade som med berått mod har ställt till detta helvete?

Och  medlöparna, är alla lobotomerade eller bara medfött hjärndöda?

Jag hoppas verkligen att det bara ändå är en ond dröm.

Vänligen

Janne

Regeringens stora dröm är min och andras mardröm!

9 Responses to Mardrömmen

 1. Tarzan skriver:

  Mardrömmen är att vi lever i ett land som är fullt av såsse zombies som bara krökar.

 2. Pensionärstant skriver:

  Du är klok du, Varjager. Dessvärre så är svenskarna inte informerade om helheten vad avser invandring. Där är all media överens om att enbart skriva positivt. Hur skall då Svensson veta att det egentligen är ett ”fredligt” övertagande av Sverige som pågår? Hade jag inte (av en slump) börjat läsa PI sedan ett år tillbaka hade jag inget vetat.

 3. wmb skriver:

  Bara till hälften rätt Tarzan. Glöm inte moderatdelen!
  Reinfeldt och alliansen kämpar hårdare än sossarnas zombies, det medges. Men de kämpar MOT svenskarna och är därför ännu farligare!

  • Tarzan skriver:

   Eftersom jag har bott både på Lidingö och i Danderyd -Djursholm och jobbar i TÄBY har jag gjort en del observationer av moderater. Deras intresse är;
   Köra stats jeep
   Prata om sina bostadsrätter och villor samt pris
   Hur mycket pengar man tjänar
   Hur mycket andra tjänar
   och att skatterna är för höga
   *********************************
   Reinfeldt är deras största idol för han har lyckats SÄNKA SKATTERNA
   ***************************************
   Moderaternas motto är – sköt dig själv skit i andra

   • rksmrgs skriver:

    Jag har erfarenhet från ett liknande område som du beskriver, och kan enkelt konstatera att ”Solsidan” är inte en satir, det är en dokumentär.

 4. Larsson skriver:

  Man får väl hoppas att den besvikelse folk måste känna nu när Moderaterna blir alltmer lika sossarna gör att steget till att rösta på SD minskar.

 5. Göran skriver:

  Invandringen är en mardröm – inte bara då för Sverige utan för hela EU. Därför får vi finna oss i att gränskontroller, av ren självbevarelsedrift, återinförs. Det finns tusentals personer i Nord Afrika som bara väntar på en chans att ta sig över Medelhavet och in i EU. Många av dem hamnar troligen i Sverige och kommer där att skapa oönskade problem för skattebetalarna.

  Konsekvenser är en enorm överbefolkning, därom behöver inga tvivel råda. Problemen löser man heller inte genom att ta dem till Sverige, eller andra EU-länder. Tanken är orimlig!

  De överenskommelser och konventioner vi har med FN borde därför sägas upp – helst omedelbart. Vi varken kan eller skall låta oss kvävas av ett, mer eller mindre, påtvingat ansvare, efter hand intensifieras och som dessutom aldrig upphör. Det är att se såsom ett evigt straff för ett brott vi aldrig begått.

  Därför måste det vara av stort intresse för varje land som är givare av bistånd att få ett stopp på befolkningsexplosionen.

  Är man givare av bistånd har man dock vissa naturliga möjligheter till påtryckningar på ett mottagarland. Med påtryckar vapnets hjälp får man helt sonika kräva ett effektivt och väl kontrollerat födslostopp. Godtar man inte det och är ovillig att sätta det på pränt i avtal, så blir man utan bistånd.

  Egentligen borde det inte skrivas bistånd, utan det borde i stället skrivas som lån med skyldighet att en gång återbetala.

 6. BLU-82 skriver:

  Dom rika röstar med fötterna.

 7. peter skriver:

  Varför klagar vi? Vi hade chansen i början av 90-talet, då Ny Demokrati kom in i riksdagen. Vi röstade ur dem igen. Så bara att stå ut, vi valde själva. Palme, Westerberg, vi valde och dom dödade Sverige, vi fortsatte att rösta och nu är det endast liket kvar. Ett par år till och det finns inte ett enda spår kvar. Så sluta gnäll och handla istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: