Pga att Svenska folkdet röstade in SD i Riksdagen har regeringen krävt ökad indoktrinering.

Det är ju enligt våran regering enbart Svenskar som är barbariska . Så nu kraftsamlar Ryggradslöse och hans svenskfientliga gäng mot Svenska skolbarn. Det är konstigt att när deras politik som gett Sverige en massinvandring misslyckas, ja då skall man förbjuda demokratin och möjligheterna att göra sin röst hörd.

”Efter Sverigedemokraternas framgångar skärper nu rege­ringen kampen mot främlingsfientlighet(mot demokratin). En särskild utredare får i dag i uppdrag att ta ett ”samlat grepp” om frågan, och skolan pekas ut som en central arena.
Integrationsminister Erik Ullenhag (FP) är bekymrad över att de intoleranta attityderna ökar.

–Det här visar ju att vi har ett rejält arbete att göra. Varje ny generation behöver vinnas för tolerans och idén om alla människors lika värde.

Behovet av en kraftsamling är stort, poängterar ansvarig minister.
–Judar och muslimer som vi pratar med vittnar om att de känner en rädsla för att bära religiösa symboler, och vi har främlingsfientliga händelser, säger Erik Ullenhag.(Judarna hotas av muslimerna. tex Malmö.)

Han tar de uppmärksammade trakasserierna mot en somalisk kvinna i Tomelilla och deltagarna på en lägerskola för judiska barn och ungdomar i Höllviken som exempel. (Ingen stans nämner de trakasserierna av svenska flickor som gruppvåldtas,inget om morden på svenska pensionärer.)
Regeringens utredare, som ska redovisa sitt slutbetänkande i oktober nästa år, ska ta itu med en rad uppgifter. Det handlar om att:

•Sammanställa all befintlig kunskap om främlingsfientliga och intoleranta attityder i samhället.

•Ta reda på varför främlingsfientliga attityder uppstår.

•Kartlägga det arbete som redan bedrivs mot främlingsfientlighet, och ”i den mån det är möjligt, analysera arbetets effekter”.

•Identifiera brister i dagens arbete, och hitta lösningar.

•Föreslå vilka ytterligare åtgärder som bör vidtas.

Sverigedemokraternas stora framgångar i det senaste valet är, enligt vad SvD erfar, en direkt orsak till att regeringen nu vill skärpa kampen mot främlingsfientlighet.
”Det här är riktat mot SD”, bekräftar en regeringskälla för SvD.
–I några länder har man inte tagit debatten för öppenhet, och faktiskt fått ett hårdare samhälle. Jag tycker till exempel att den danska debatten har hamnat fel.”

Jag är övertygad om att Reinfeldt kommer att försöka förbjuda SD. Det är hans enda chans att stoppa sanningen från att komma fram. Snart skall ni se att ”bloggar” kommer att censureras. För sanningen är uppenbarligen inte bra för ”folket” enligt Reinfeldt och hans gelikar.

Varjager

6 Responses to Pga att Svenska folkdet röstade in SD i Riksdagen har regeringen krävt ökad indoktrinering.

 1. Ugglan skriver:

  Jag tror också att försök kommer att göras för att förbjuda SD i en eller annan form. SD vänliga bloggar kommer med all säkerhet att börja censureras den dag SD får över 10% i oppinionsmätningarna.

 2. Tarzan skriver:

  De värsta rasisterna kommer från MENA länderna

 3. jesse fransson skriver:

  Inom 5 år har har nog många fler förstått att det är invandrarna som är rasister. Allt fler Svenskar utsätts dagligen för dessa utvecklingsstörda individer.

  Vad gäller internet så utvecklar ett företag just nu en programvara som kan urskilja hela meningar och inte bara ord, många tidningar som finns på webben kommer säkert att installera det med tanke på att programmet själv kan programmeras att gallra ut kommentarer som inte gillas av de pk,itiska ägarna.

 4. Larsson skriver:

  Jag trodde att regering och riksdag skulle vara folkets röst, dvs göra som folket vill.
  Men, politiker och folk tycker ibland olika. Då blir politikernas slutsats att man alltså mha propaganda skall tvinga folk att tycka som dem.

  Är detta demokrati?

 5. L Andersson skriver:

  Jag tror också att det kommer ett förbud av något slag. Denna utveckling som sker nu, gör att jag blir rädd för framtiden. Inte så mycket för min egen del, utan för barn och barnbarn.
  Denna maktfullkomlighet som regeringen uppvisar, liknar det som finna i forna DDR och nuvarande Nordkorea.
  Vågar inte tänka på vad som kommer att hända, när vanliga svensson, kommer underfund om vad som sker.
  Regeringen i deras kompanjoner är ute på en farlig väg.
  Tror inte de förstår det själva.
  Att försöka och ta ifrån en människa den fria tanken, är det samma som diktatur.

 6. […] hittade en blogg som verkar bra, länken är här […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: