Norge hotas av judisk lobby

Norges mosaiska trossamfund varnar för en judisk kampanj mot Norge om landet inför en åldersgräns på 15 år för omskärelse. (uppdaterat 4/5-11)

Konflikten har uppstått sedan norska barnombudsmannen antytt att man överväger att rekommendera en åldersgräns.
Tidningen Adresseavisen skriver att ordföranden i trossamfundet, Anne Sender, i brev till regeringen skrivit att ”judiska medier världen runt kommer ställa upp och beteckna Norge som ett judefientligt land”.(Metro).

Kommentar:
Rituell könstympning och rituell slakt utan bedövning är heligt för såväl judar som muslimer.
De som vågar ifrågasätta riterna blir hotade av den judiska och/eller den muslimska lobbyn.
Och våra folkvalda tycker att det är OK att skära halsen av levande djur (om det utförs i religionens namn), eftersom ingen har dömts för rituell slakt. Halal- och kosherslaktat kött säljs/köps öppet (och måste ? serveras i skolmatsalar).
Statsminister Reinfeldt vill ha mer halalslakt Film1, film2).

I enlighet med islam så ska slakten ske utan bedövning och ett snitt skärs i en obruten rörelse. Kniven kontrolleras före och efter varje slakttillfälle, den måste vara i sitt skarpaste skick. Djuret måste vara friskt, utan skador och behandlas medlidsamt och vänligt. Slaktaren är en vältränad muslim som med ögonkontakt utför slakten samtidigt han uttalar ”I Guds namn, Gud är större” [Bismillah, Allahu Akbar]. Man skär av matstrupen, luftstrupen och halspulsådrorna utan att ryggmärgen skadas.(källa).
(Kosher är den judiska varianten av djurplågeri).

Men bonden som kastrerar sina griskultingar blir straffad- om han inte samtidigt åkallar Jahve eller Allah.

Djur och barn får offras på ökenreligionernas altare.
Är det så här vi vill ha det i det moderna Sverige ?

//Elfyma+

9 Responses to Norge hotas av judisk lobby

 1. Tarzan skriver:

  Hela världen är hotat av judar ( sionister )

 2. La Mare skriver:

  Skriver du om judar och deras mediala makt, deras ekonomiska makt eller deras politiska makt, då blir du avstängd på Politisktinkorrekt. Hur sjukt är inte det.
  Det sitter alltså zionister på PI och sprider muslimhat, men att kritisera judarnas överrepresentation och dolda agendo, det går inte för sig.
  Jag är övertygad om att zionisterna tillsammans med de globala USA zionisterna, är drivande att göra Europa mångkulturellt. De är generalerna medan muslimerna är armen son invaderar Europa. Försök skriva detta på PI och du blir blockerad. Politiskt inkorrekt?

  • Peter skriver:

   Jag håller med till viss del och med PI så blir det bara löjligt ibland. Och zionisterna är farliga.

   Har haft liknande diskussioner med bekanta. Men ingen har fortfarande lyckats få svar på vad som händer när judarna har ”utrotat” vita människor – samma människor som är deras enda bundsförvanter. Då ligger liksom fältet öppet för muslimerna.

  • Kattsvans skriver:

   Jag är Israelvän men blockerad från PI. Skitsamma egentligen. Hur som haver, jag vill inte ha djurplågare i Sverige, varken Judiska eller muslimska, såna ska ut omedelbums

 3. Göran skriver:

  Rituell slakt är väl inte tillåten, i varje fall inte i de Nordiska länderna, eller? Men det finns nog fog för att misstänka att den sortens slakt ändå förekommer i smyg.

  • elfyma+ skriver:

   Man kan helt öppet sälja och köpa halal- resp- kosherslaktat kött i Sverige. Restauranger och t o m skolmatsalar serverar ritualslaktat kött.
   Och Reinfeldt besöker halslakterier.
   Se uppdatering av inlägget.

 4. Göran skriver:

  Jag har sett båda filmarna och hörde vad Fredrik sa.
  En jävligare ynkrygg får man leta efter. Jag skall dra mitt strå till stacken för att den kuluturen kommer att förlora sitt fotfäste här. De här fasonerna är inte värdigt ett kulturland som Sverige. Vi skall inte låta oss styras av barbarer.

 5. […] GP DN Corren Metro SvD HD Varjager […]

 6. Nationalist skriver:

  Juden förnekar sig inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: