Vattenpipan inne – men farlig. Mångkulturen som är så bra……

Läs och fundera på vilka det kan vara som anser att vattenpipan inte är farlig?

”Fallen har inträffat det senaste året och läkare varnar nu för en mängd allvarliga risker. GP:s enkät bland alla Göteborgs niondeklassare visar att 25 procent rökt vattenpipa.
Den drogvaneundersökning som Göteborgs Stad gjorde förra året bland samtliga elever i nian och gymnasiet årskurs 2, visade att den grupp som svarar att de röker vattenpipa samtidigt svarat att de inte röker.

De ser inte vattenpipan som rökning. Trots att det är minst lika farligt och även kan vara en inkörsport till cigarettrökning. Inte heller föräldrarna klassar vattenpipan som rökning, säger Agneta Alderstig.”

Jag undrar var kan dessa föräldrar komma ifrån?

Varjager

9 Responses to Vattenpipan inne – men farlig. Mångkulturen som är så bra……

 1. Christian skriver:

  Ja, vad skall man säga – jag röstade SD, är svensk, men min 19-åriga dotter röker vattenpipa, eller åtminstone har gjort det… Om det är rökning? Ärligt talat ingen aning men man är väl naiv och oanande.

 2. Dragonen2 skriver:

  Bäste Christian, hon är myndig din dotter men tyvärr så har hon ett omyndigt sätt vilket genomsyrar ungdomars relation till droger.

  Detta fenomen är direkt kommet från Mena länderna och detta är inkörsporten till droger av allt möjligt.

  Hjälp din dotter direkt, detta sagt i all välmening då jag själv har en dotter i samma ålder samt 4 barn till.

  Jag är Sverigedemokrat och helnykterist och jag låter inte mina barn ”prova på” något och det har gett fina resultat än så länge.

  Hade vi lanserat alkohol idag så hade den drogen blivit förbjuden med en gång dock anser jag att det är ett fritt val av alla vuxna att dricka alkohol och är emot förbud för det gör det värre. Då får vi ett nytt Chicago från 20-talet.

  Tänk på att man är förälder hela livet och har man satt barn till livet så skall man alltid stötta dem oavsett ålder. Jag vill faktiskt säga att jag är mer förälder till mina äldre barn med allt vad det innebär.

  • Blodsven skriver:

   Kom bara ihåg mn vän, att ett jävla tjat om moral, alkohol och drogers lömskhet kan locka fram nyfikenheten i en ung människas liv. Påstår inte att man ska låta dom testa skiten, men kom ihåg att moralpredikan kan ha motsatt effekt på våra unga. Vore ju jävligt önskvärt om lurkarnas idiotsvammel från koranhelvetet skulle få motsatt effekt, men där snackar vi hjärntvätt från början så…

 3. Dragonen2 skriver:

  Blodsven, var och en uppfostrar sina barn efter en egen mall idag.

  Moral är inte fult!

  Du motsäger dig själv då du själv konstaterar att en viss religions uppfostran skapar något som inte är kompatibelt i vårt land.

  Mina barn har sett påverkade idioter så det räcker bla när de brände ned vår villa och mordhotade mig så de har själv insett detta tillsammans med den uppfostran jag ger så skall det nog gå bra.

  Men bjud du dina ungar på sprit och cig innan de går ut så att du vet vad de har fått i sig. Dock har de nog redan varit och handlat hos någon langare så vad du har gjort är att skapa en förfest.

  Vad månde bliva av denna uppfostran? Jag har hört detta i över 40 år och ändock så hamnar fler och fler i drogträsket så jag anser att det är dags att sätt ned foten ordentligt och visa lite auktoritet.

  Vi kan ju tala om mitt och ditt också, det är en lockelse att snatta och om jag inte uppfostrar mina barn till att skilja mitt från ditt så skapar jag enligt ditt resonemang ”en nyfikenhet”…

  • Blodsven skriver:

   Vete fan hur du läste mitt inlägg? Läs för helvete en gång till innan du börjar svamla en massa skit om hur jag uppfostrat mina söner. Visserligen är dom vuxna idag, men jag kan stolt säga att det gått bra för dom i livet. Har du aldrig varit ung själv förresten?

 4. Dragonen2 skriver:

  Nej, jag har aldrig varit ung, jag föddes gammal. Bra att du är stolt över dina barn och tydligen så är jag en hemsk förälder som inte låter mina barn dricka sprit eller röka vattenpipa.

  Din devis är uppenbar, Ja de små liven skall ju ha lite kul de med fast som riktigt ung så skall man prova på lite av varje så att man är erfaren nog att veta att det skulle man inte göra… 🙂 Fin pedagogoik.

  Vad fin svenska du talar med svordomar, det är något som dina barn också fick lära sig, eller?

  • Blodsven skriver:

   Du var mig en underlig jävel. Var i helvete har jag påstått att jag förespråkar att ungdomar ska testa sprit och droger? Skiter väl i hur du uppfostrar dina barn, men påstå för fan inte något om hur jag uppfostrat mina söner, för det har du inte en jävla aning om…

 5. varjager skriver:

  Nu återgår vi till att diskutera ämnet. Inte varandra. Tänk på språket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: