Angående Polisens frånvaro i Förorterna som brinner.

Nu har Polisen bestämt sig för att vara ute och patrullera. Fundera nu på vilka signaler detta sänder om vårat samhälle. Läs kommentaren och fundera.

”- Jag har känt ett tryck, från medborgare och massmedia, och har nu beslutat om en annan inriktning på vårt arbete. Vi kommer att riskera att uppfattas som en eskalerande faktor när vi nu är mera repressiva, sa polismästare Lars Klevensparr vid en pressträff i polishuset på torsdagseftermiddagen.”

Ursäkta mig!!! Hur kan en Polischef uttala sig i en ursäktande ton??? I ett fall där merparten av Sveriges befolkning vill att ni skall sluta dalta med dessa ”ungdomsgäng=invandrare”. Varför har inte hårdare tag varit standar från början? Nä, det har gått så långt att en Polischef ursäktar sig för media och PK isterna redan innan.

Varjager

8 Responses to Angående Polisens frånvaro i Förorterna som brinner.

 1. Storsvensken skriver:

  Det finns inte i polisens agenda att hålla efter invandrargängens härjningar. Snarare tvärtom, de ska skyddas så de får vara ifred med att göra illdåd.

  Detta är inte poliskårens ambition utan de politiskt korrekta polischefernas. Det ligger mycket Allianslobby bakom polisens förhållningssätt. Vi minns väl alla Fredrik Reinfeldt inför valet ”kommer Sverigedemokraterna in i Riksdagen så sjunker börsen”.

  En effektiv polis får denna effekt på börsen. Vad finns det för insitament till att teckna försäkringar, anlita bevakningsföretag eller köpa skyddsutrustning om polisen sköter sitt jobb ?

  Glad Påsk alla Sveriges vänner!

  Vi minns väl alla Fredrik Reinfeldt innan valet

 2. Göran skriver:

  Man kan väl inte med bästa vilja i världen påstå att det är särskilt smart, när man hugga den hand som dagligen matar en.

  Undrar om polisen i Sverige vågar sig på att göra samma uttömmande bedömning av problemet, som den danska polisen gav uttryck för i sin facktidining.

  Det här är en glasklar antydan om vilket sorts samhälle statsminister Fredrik Reinfeldt vill ha och var han därmed vill med Sverige. Det här skall vi naturligtvis ta till oss, annars vore vi dumma.

  Att svenskar flyttar ifrån, och överger, förorter med impoterade problem är ett varningen tecken, men också ett sundhetstecken. Det borde statsmakten ta till sig innan det blir för sent.

  Det är också värdefullt när man vet vad man har sina fiender. Fördelarna med den uteblivna integrationen överväger således, med besked, alla dess ev. nackdelar.

 3. Dragonen2 skriver:

  Till alla poliser som läser detta. Vad har Ni för uppfattning om läget?

  Jag är en tänkande individ och var det även i det militära. Dock hoppade jag av en lysande karriär pga politikers petande i allt som gjorde att vi som höll i utbildning ej kände förtroende för Försvarsmakten längre och i förlängningen Försvarsministern mfl.

  Idag mår jag bra tack vare att jag lät bli att bli hjärntvättad.

 4. Bo skriver:

  Jag var med i SBP förr. Redan då var det något debilt snack om att vi inte skulle få ha vanlig ammo till CGA-5. Det skulle istället vara någon sorts kaninammunition som påminner om .22MAG. Nu skall SBP läggas ned helt tydligen.

  Om SBP fick vara kvar, skulle det en dag kunna hända att de sattes in, och politikerna som är rädda för tåget, klarar inte tanken på enheter som inte inte är hjärntvättade med ”värdegrunden”

 5. Dragonen2 skriver:

  Tack Bo,

  Jag träffar många poliser i mitt arbete och de vittnar om samma sak.

  Polisen måste få resurser att bekämpa de kriminella på heltid med advekat utrustning.

  Tyvärr så tröttnar många poliser på att punktmarkera de som har ”frikort” inte ger någon karriärsmöjlighet.

  Samtidigt så lägger Regering och riksdag ned(Sd undantaget) tingsrätter så flaskhalsen är enorm.

 6. trött skriver:

  På ett område går det dock tydligen mycket bra att vara ”repressiv”. Nämligen vid hastighetsöverträdelser i trafiken.

  Då finns det tydligen ingen hejd på bestraffningsivern. 2000 kr i böter för 6 km/tim överskridande av gällande hastighetsbestämmelse.

  Det är helt uppenbart vilka brott som prioriteras i dagens Sverige.

 7. Dragonen2 skriver:

  Svensk lag skall gälla.

  Ta detta med Juholt tex ”Jag har kört för fort tre gånger”. Mao han har ”kört för fort” när han har åkt fast. Ergo han har aldrig enligt hans eget resonemang kört för fort annars…:-)

  Jag kör alltid för fort på motorväg om jag ser på skyltarnas hastighetsbegränsing och åker jag dit så är jag värd en böteslapp och betalar gärna.

  Om jag däremot skulle avlossa några skott i mitt lilla samhälle så lovar jag att polisen och domstol burar in mig, vilket är helt korrekt.

  Denna lag gäller pursvenskar men inte i våra förorter då en polisman ej vill riskera sitt liv då de har ett dåligt ledarskap och är alldeles för toppstyrt av politiker.

  Denna utveckling har nu spridit sig till snart hela Sverige och kom inte frågandes varför det kunde bli så här när ni röstat på allt annat än Sverigedemokraterna.

  Svenska poliser måste få mer utbildning på att dämpa denna cancersvulst och en mer vässad insatsstyrka med rätt beväpning så att de snabbt kan preventera en eskalerande brottslighet.

  Jag själv anmäler ingenting mer till polisen vilket i sig är fel då BRÅ ej får rätt statistik men man orkar helt enkelt inte längre höra VB sucka och klaga på bristande resurser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: