Man blir så trött på alla dessa ”snyft” och PK artiklar.

Jan Hjärpe och Mattias Gardell och ett antal muslimer hävdar att BRÅ mörkar de ”islamofobiska” brotten. Fundera på det så skriver vi de exempel på det  som de anser vara brott.

”Från och med 2006 särredovisas islamofobiska hatbrott i statistiken, och siffrorna visar att islamofobin kan ha minskat sedan dess. 2006 anmäldes 252 hatbrott inom kategorin islamofobi och 2009 var motsvarande siffra 194. Av dem begicks 25 i Västra Götalands län.
Majoritet av Sveriges muslimer har blivit utsatta för trakasserier, hot om våld eller våld och diskriminering och hat bara för dem var muslimer.
Mest utsatta var kvinnor i slöja. 70 procent hade upplevt trakasserier, våld eller hört folk skrika ”terrorist”,  ”påskkärring” och ”åk hem” efter dem.
Men ibland gick det längre, vissa kvinnor berättade att personer de inte kände försökte eller lyckades slita av dem slöjan, sprutat ned dem med sprit eller kasta saker på dem.
15 procent hade hotats med våld och 10 procent hade utsatts för våldsamma övergrepp på allmän plats. ”

Sätt nu det i sammanhang med ”hora” ”svenne” ungdomsrån, grupp våldtäkter, misshandel självmords bombningar, mord på oliktänkande, mord på homosexuella,försök till att hindra föreläsningar etc etc etc.

De finns snart ingen som tror på dessa lögnare.

Varjager

2 Responses to Man blir så trött på alla dessa ”snyft” och PK artiklar.

 1. Bosse Sjögren skriver:

  Saxar en text av Knut Zweistein om hur uttrycket ”Islamofobi” uppfanns:
  ”Ordet islamofob myntades av iranska fundamentalister i slutet av 1970-talet med syftet att förklara islam oantastbart och därmed omöjlig att kritisera! En officiell acceptans för begreppet islamofobi, kom i samband med att Stockholm International Forum on Combating Intolerance i januari 2001 accepterade islamofobi som en yttring av intolerans jämförbar med rasism, anti-semitism och xenofobi.
  Dvs grupper av muslimer som drivs av starka intressen har myntat begreppet ”islamofobi” och använder det som ett slagträ mot envar som dristar sig att kritisera olika avvarter i denna religion för att skuldbelägga och på så sätt uppnå sina mål. Begreppet har ett enda syfte att tysta kritiker och att positionera muslimer som varandes utsatta och diskriminerade för att på så sätt erhålla olika typer av särbehandling i samhället.

  Att jämställa ”islamofobi” med rasism och särskilt antisemitism är särskilt slugt med tanke på västsvärldens dåliga samvete i judefrågan. Då de allra värsta antisemiterna finns inom den muslimska världen, där det extrema judehatet hos araber går längre tillbaka i tiden än till Muhammed själv, blir detta extra intressant och samtidigt märkligt att folk köper jämförelsen mellan antisemitism och islamofobi rakt av. Ren och pur rädsla blandat med dumhet och okunskap, förmodligen. För har någon någonsin hört talas om kristenofobi eller en buddistofob eller liknande? Varför finns inte dessa begrepp? Trots att t.ex kristna förföljs och kyrkor bränns i muslimska länder. De talibaner som sprängde buddastatyerna i Afghanistan led de möjligen av buddistofobi?

 2. Per skriver:

  De förtjänar precis ALL skit de kan få

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: