Förorterna brinner igen.

Det brinner i Frölunda. Regeringens ”kulturbärare” bränner bilar och skolor. Vi får väl se när Reinfeldt går ut och hävdar att det är svenskar?

”Nattens händelser i Västra Frölunda rubriceras som grov skadegörelse och polisen utökade patrulleringen i området. Vid halv tretiden blev det åter lugnt. Ingen har gripits, säger Sven Persson, biträdande länsvakthavande i Västra Götaland.

Enligt vittnesuppgifter handlade det om ungdomsgäng som anlade bränder. Räddningstjänsten fick begära polisassistans efter att ha blivit attackerade med stenar.
Polisen var på plats och helikoptern cirklade över området. Läget hade lugnat sig men polis och räddningstjänst kraftsamlade vid OK-tappen på Skattegårdsvägen. I vägkorsningen intill stod ett utbränt bilvrak.

Vår primära uppgift var först att garantera säkerheten för både oss och räddningstjänsten, för att de skulle kunna göra sitt jobb. Det kan se ut som om vi inte gör någon men vi skickar inte in enstaka patruller i ett sådant här skede, sa Sven Persson.
I samband med en brand i ett släpfordon på Briljantgatan uppträdde en handfull ungdomar hotfullt mot Räddningstjänstens personal, uppger polisen. En polisanmälan om hoten har upprättats.”

Sverige är en krigzon idag, tack vare våra syltryggade politiker. Ge Polisen lite mer möjligheter att ta till hårdhandskarna mot buset och utvisa de anhöriga med så skulle det upphöra i morgon.

Varjager

2 Responses to Förorterna brinner igen.

  1. tant raffa skriver:

    ”Vår primära uppgift var först att garantera säkerheten för både oss och räddningstjänsten”. Jaha,då kunde de ju lika gärna stannat inne i stugvärmen,garanterat säkrast för både dem och busarna. Lite polisarbete är väl för mycket begärt förstås.

  2. Göran skriver:

    Det här är det som så småningom utlöser ett inbördes i full skalla. Förmodligen den enda och effektivaste lösningen på den havererade integrationen. Det är bara att se sanningen i vitögat och acceptera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: