Hur kan de få uppehållstillstånd och bidrag och samtidigt vara i sitt hemland???

De flyr från förtryck och hot säger. Men när man tittar på hur verkligheten ser ut är det något annat som framträder. När de grips eller hamnar i knipa då skall Svenska UD hjälpa folk som säger sig behöva skydd i Sverige, men uppehåller sig i områden som de flytt ifrån.

”I fredags fick Atefeh M Sebdani, 25, sitt livs chockbesked i en Youtube-film från Irak. Där låg fosterbrodern – göteborgaren Hannif, 28, – mördad i en blodpöl.
– Sverige och Carl Bildt måste reagera mot det här blodbadet, säger hon till GT.
I går försökte hon vädja till politiker vid riksdagen och utanför UD för att Sverige ska ta avstånd från attacken. Idag kommer anhöriga till invånare i Camp Ashraf och familjemedlemmar till mördade och skadade att samlas på Mynttorget i Stockholm. De vill fortsätta uppmana riksdagsledamöter och regering att fördöma attacken mot lägret.
– Min värsta fruktan är att de kommer skjuta ihjäl alla i lägret. Det kan hända om inte världen ryter ifrån, säger Atefeh.”

Nu undrar jag varför vi svenskar skall bry oss om dessa? De säger sig behöva fly från förtrycket, men vips så är de där nere igen.

Varjager

2 Responses to Hur kan de få uppehållstillstånd och bidrag och samtidigt vara i sitt hemland???

  1. Tarzan skriver:

    Vi nationella bryr oss blir förbannade men fulmedia och 7 klövern tycker inte att det är konstigt att flyktingar åker till sina hemländer.
    HURSOMHELST en bidragstagare mindre.

  2. Varjager skriver:

    Tycker synd om dig som inte ser verkligheten. Varför skall vi betala för ”flyktingar”? Kan de åka hem så bygger deras asyl på en lögn. Att du inte accepterar att det är verkligheten är inte mitt bekymmer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: