Bilbränderna sprider sig i Göteborg.

I de invandrar täta områden brinner bilarna som vanligt. Nu väntar vi bara på att Polisen griper blonda och blåögda ”Erik” och ”Peter”. För enligt våran stadsminister är ju ”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.” Så jag ser med spänning fram emot gripandet.

”I Bergsjön sattes tre bilar i brand i natt och i Västra Frölunda brann ytterligare en.
– Räddningstjänsten har släckt några bilbränder i natt, men vi har ingen situation som vi hade tidigare, säger Göteborgspolisens presstalesman Stefan Gustafsson.
– Det är på andra platser och det går inte att svara på om det finns något samband med det som skedde för några dygn sen. ”

Varjager

One Response to Bilbränderna sprider sig i Göteborg.

  1. Storsvensken skriver:

    Med de PK-polischefer som Sverige uppvisar så kommer ingen att gripas. Det blir ägarna till alla landets fordon som får höjd försäkringspremie. ”Frälset” går fritt eftersom det inte finns ”några tag” i polisen. Bekymringspoliserna kan lämpligen bytas ut mot s.k. aktiva poliser. I deras lön ingår det ju att ingripa och utreda brott. Klarar de inte detta så får de lov att byta yrke. Kanske ”dagisfröken” är en lämpligare sysselsättning för dessa politiskt korrekta element.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: