Vänsterextremisterna och deras reporter anhang förnekar sig aldrig.

Mot demonstration för att SDs ungdomsförbund vill ha en demonstration. Fundera på vad det hade skrivit om en sådan händelse om det varit tvärtom.

”Polisen har spärrat av delar av centrala Göteborg. Enligt Aftonbladets reporter är det hätsk stämning bland motdemonstranterna.
Klockan 14.20 hade tåget kommit halvvägs till Kungsportsplatsen.
– Motdemonstranterna har kastat ägg och någon enstaka brandbomb. Men utöver det har det inte skett några direkta konfrontationer, säger Eric Tagesson.”

Enstaka brandbomb?????

”– Det är hundratals motdemonstranter här. Alldeles nyss hördes en hög smäll hördes bland motdemonstranterna, berättade Eric Tagesson innan demonstrationen inleddes.”

Sverige av idag….Demokrati för alla utan de som vill ha Sverige kvar.

Varjager

Sedan är det kul att så kallade ”flyktingar” demonstrerar mot Svenskars rätt att uttrycka sig.

2 Responses to Vänsterextremisterna och deras reporter anhang förnekar sig aldrig.

 1. Bosse Sjögren skriver:

  Bemötte idag en vänsterextremists blogginlägg där hon angrep SD´och SDU´s åsikter:

  ”Det var ju trevligt att du i sann omsorg om yttrandefriheten värnar om SDU´s rätt demonstrera. Men det skall du väl påtala för dina kompisar inom våldsvänstern?
  Dessa antidemokrater och islamister (jodå, de går hand i hand) är förenade mot SD genom sitt antisemitiska språkbruk och oviljan att se islam som det största hotet mot jämställdhet och kvinnans rättigheter.
  Vem tror du det är som attackerar dansaftnar, mördade Elin Krantz och bedriver Jihad mot yttrandefriheten? Är det SD? Ser du inte verkligheten så ta av dina skygglappar.

  Göteborgarna han nu sett vad mångkulturen innebär i realiteten. Svenskarna kommer att i allt högre grad stödja Sd. De är idag större än vänstern. Sd har haft rätt i sakfrågorna de driver. Bevisen duggar tätt numera.
  Du skulle nog trivas bra under ett muslimskt patriarkat. Då kunde du försöka dra lite paroller om “könsmaktsordningen” och diskutera “genusvetenskap”. Eller vad tror du?”

 2. Ugglan skriver:

  Det verkar ändå som att polisen har haft koll på vänsterslöddret. Kållestaden Göteborg är nedlusat av vänsterdrägg med syftet att till varje pris stoppa alla demonstationer där deltagarna tänker ”fel”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: