Det är värre att lägga ut bilderna på nätet än att utföra mord och våldtäkt enligt Svensk media och PK- ister.

Varför är han inte uthängd ännu? Mördaren? Varför är det värre att visa bilderna på hans offer än dådet i sig?
Sedan kan man fråga sig varför en SD politiker använder sådan ord. Då han borde kunna lista ut med det han sitter på att media skulle hugga direkt!
Äntligen kan de ta bort fokuset på dådet och istället hänge sig åt SD bashing.
”En SD-politiker i Mönsterås lade ut bilder på en mördad 27-åring i Göteborg på sin blogg, med ordval som ”negervåldtäkt”, rapporterar Metro och Expo.se. Fullmäktigeledamoten plockade senare bort bilderna från bloggen.”

Varjager

2 Responses to Det är värre att lägga ut bilderna på nätet än att utföra mord och våldtäkt enligt Svensk media och PK- ister.

  1. Ugglan skriver:

    SvD har stängt av kommentatorsfältet till artikeln. Det kan man förstå, eftersom det stora flertalet av kommentatorerna tyckte att det var helt rätt att publicera bilderna. Däremot har jag svårt att förstå SD-s avståndstagande från den politiker som bloggade. SD börjar bli lite väl skitnödiga för min stil. Skall SD också i valet 2014 få min röst så får dom fan i mig bli lite mer modiga.

    • Storsvensken skriver:

      Ja, om SD fortsättningsvis ska stärka sin ställning och öka 100 % till varje val så duger det inte att backa och ta avstånd. Det erfordras, som Du påpekar, mod för att SD ska få våra röster. De kan ju inte förlita sig på att det inte finns något annat parti att rösta på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: