Vad tyst det är angående mordet på den svenska biståndsarbetaren i Afghanistan?

Jag söker desperat efter ett fördömande från Ryggradslöse och hans anhang. Men jag hittar inget. Vad kan det bero på? Är det för att det är ”fredens religion” som mördat som vanligt? Jag tar dessutom för givet att eftersom han var svensk och klassad som kristen innebär att han blev halshuggen. Skam vore väl om 7 klövern fördömde det dådet. DN, SvD Men enligt utländsk press blev han halshuggen. Men inga fördömande från 7 Klövern och dess gelikar. Nu saknar vi bara Hjärpe och Gardell som säger att detta var inte gjort av muslimer.

Varjager

5 Responses to Vad tyst det är angående mordet på den svenska biståndsarbetaren i Afghanistan?

 1. Tarzan skriver:

  Jag hade ingen aning om att han var halshuggen – det borde ge krigsrubriker.
  Hur som helst vi har inget att göra i Talibanland
  det är sionizternas och USA:s huvudvärk.
  Att vi är där som vi inte ska vara kostar oss 2000 miljoner kr per år

 2. Pettersson skriver:

  Att svenska medier försöker förklara våldet och morden med att en galen präst eldade upp en sagobok i USA är fullständigt idiotiskt.

  Vi vet sedan tidigare att islamister alltid hittar något skäl till varför de mördar, våldtar, bränner och förtrycker icke-muslimer. Det är alltid någon annans fel, oftast judarnas annars USA:s eller övriga västvärldens. De har aldrig, aldrig någon egen skuld till att världen ser ut som den gör och svenska media sväljer skiten och går därmed Hitlers efterträdares ärenden.

 3. minsynpasaken skriver:

  Ja jag fattar inte var denna ilska kommer ifrån. varför räcker det inte med att ”bara” döda i muslimska länder? Nej, det skall helst göras på ett så barbariskt sätt som möjligt.

  Halshuggningar.
  Steningar.
  Halal-slakt
  Avhuggande av händer
  Offentliga avrättningar.

  Islam i ett nötskal.

  Var det inte Reinfeldt som sa att ”Ursvenskt är bara barbari. All utveckling kommer utifrån? Jojo, sån utveckling betackar jag mig för.

  http://www.minsynpasaken.wordpress.com

 4. Urban F skriver:

  Vi skall vara tacksamma att prästen brände ”Mein Koran”, nu kommer en miljon människor i världen byta åsikt om Talaban-Islam-Eländet. Alla med hjärna är emot islam och alla utan dito är för islam. Så enkelt är det. Faktiskt! På riktigt! Punkt.

 5. manckerstroem skriver:

  Ja, hur än den svenska regimen kramar och fjollar med sin mångkultur i offentligheten, är den samtidigt inte tillräckligt rumsren för att lämna förorten och etablera sig i Täby. Där gick gränsen. Så när inte argumenten längre håller, så tiger man. Men det är också det som är förrädarens igenkänningstecken. Så fortsätt ni att tiga, Reinfeldt, Olofsson och Co, en dag kommer vi att ställa er till svars. Att försöka sno Afghanistans, Iraks och Libyens naturtillgångar kostar. Nån ska pröjsa. När tillräckligt många av oss vanliga medborgare har fått betala priset för eran mångkultur-mys-orgie, korstågsambitioner och ny-kolonialism, då åker ni ut i strömmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: