Vilda västern på amerikanska universitet.

USA: Amerikanska universitet kommer på sikt att bli farligare än Irak och Afghanistan, skriver en bloggare från Silicon Valley.


Amerikanska universitetsstuderandes favoritpryl är ett automatvapen med vilket de på några sekunder snabbt och effektivt kan skjuta ihjäl hela sin klass plus stora delar av fakulteten.
(Delstaten Utah har ett vapen som symbol,en Browning M1911 vars stora fördel är att den kan fälla en ”fiende” med ett enda skott).

Att säga att USA är ett sjukt samhälle är inte riktigt rättvist och fångar inte riktigt vidden av vad som försiggår här i landet.

Ett land med några av världens allra bästa universitet håller nu på att införa lagar, med början i Texas, som kommer att göra det möjligt för alla universitetsstuderande att bära automatvapen under lektionerna i klassrummen!

Man frågar sig hur ett samhälle är funtat som tillåter något så vansinnigt. Som om inte alla “skottdramer” på amerikanska universitet redan vore nog!

Det här är alltså ett samhälle som utgör sig självt för att vara “fritt” och demokratiskt och där studenter på universiteten är så rädda för sina lärare och klasskamrater att de måste bära på automatvapen och patronhylsor i klassrummet ! (slut citat).

Kommentar:
På min tid fick vi inte ens ha knallpulverpistoler skolan.
Men det var i en annan tid och i en annan värld.

//Elfyma+

3 Responses to Vilda västern på amerikanska universitet.

 1. envaenikampen skriver:

  En pistol i ett hölster är inte farligt alls. Det är människor som är farliga, inte vapnen. På virginiatech liksom på Columbine var vapen förbjudna, det hindrade inte skolskjutningarna. Den som vill ont kommer alltid att få tag på vapen, vad är det då för fel på att låta dennes tilltänkta offer ha möjligheten att försvara sig?

 2. Tarzan skriver:

  I en stat som styrs av mormon – morons
  kan du förvänta dig vad som helst

 3. xbenedictx skriver:

  Om man vill ha fred,då rustar man sig för krig.
  Jag vill också ha rätt att bära (skjut)vapen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: