Fängels för våldtäkt på toalett. Men varför DNA testades han inte direkt?

Man kan fråga sig hur myndigheterna är funtade. En man pekas ut som misstänkt för våldtäkt av offret. Men han testas inte vid misstanken om våldtäkt. 2 månader senare grips han för sexuellt ofredande på barn. Då DNA testas han, då får de träff på hans DNA på våldtäkten med. Var för inte DNA testa han med en gång när han blev utpekad vid våldtäkten???

”Kvinnan uppgav att den okände mannen sagt att hon skulle få alkohol som de förvarade på lagret i källaren. På grund av sin berusning följde hon med.

Men i stället för en drink blev hon våldtagen inne på en toalett i källaren.

Vid den efterföljande undersökningen på lasarett fann man tydligt spår efter samlag och dna från en man fastställdes på kvinnans kropp. Ett dna polisen dock inte fick någon träff på i registret.30 åringen nekade till våldtäkten.
Cirka två månader senare, den 2 november, ofredades en 13-årig flicka sexuellt i bubbelpoolen på Aqua Nova. Där befann sig även 30-åringen som pekades ut av flickan som den man som upprepade gånger smekt henne över låren och sagt att hon var fin.

Han greps och polisen tog dna-test på honom.Då fick man plötsligt en träff. Det var samma dna som man funnit hos den våldtagna kvinnan. 30-åringen var nu misstänkt för våldtäkt och sexuellt ofredande.Men under rättegången i Falu tingsrätt frikändes han från händelsen i bubbelpoolen.

Tingsrätten menade att det absolut inte finns några tvivel på att flickan utsatts för det hon påstått. Däremot anser rätten att det inte är går att helt fastställa att rätt man pekats ut vid badet. Flickan fick då se ett foto av 30-åringen och hans kamrat. Men, menar rätten, det går inte att helt utesluta att det fanns män med liknande utseende på badet vid tillfället.
För våldtäkten dömdes han däremot till två år och sex månaders fängelse. Tingsrätten anser att kvinnan trots sin berusning gett en detaljerad beskrivning av källarlokalerna och hur mannen använt sig av våld för att kunna genomföra våldtäkten. Det finns även dokumenterade skador på hennes kropp. Kvinnan har också pekat ut 30-åringen som gärningsmannen.
30-åringen dömdes även till utvisning ur landet och får inte komma tillbaka till Sverige på tio år.”

Tänk om de gjort rätt från början? Då hade en liten flicka sluppit bli offer för svinet.

Varjager

P.S Tack för tipset1

6 Responses to Fängels för våldtäkt på toalett. Men varför DNA testades han inte direkt?

 1. Stefan D skriver:

  Så som jag kan förstå av domen, så skiter dom helt i att 30 åringen hade tafsat på en liten flicka.
  Men så är det nu i Sverige.
  Måste även tillägga att jag verkligen hatar Sverige som det ser ut nu.

 2. Stefan D skriver:

  Välkommen till Dalarna!

 3. Stefan D skriver:

  Mitt senaste inlägg på DT : Jag ser att dom flesta av mina inlägg här har försvunnit…men jag vill fortsvarande ha ett svar av dej Maria Svensson..varför du är så främlingsfientlig som du är….om du inte törs svara här på DT så är du välkommen att ge mej ett svar på min email..som DT förmodligen har sparat nu och sänt vidare till säpo.

 4. Stefan D skriver:

  Ursäkta att jag spammar….men sånt här skit blir jag ganska sur av.

 5. Mats skriver:

  De fiskar i klorerat vatten och på toaletten på pisserian… Fina människor vi får hit, verkligen.

 6. Blodsven skriver:

  Politiskt tillsatta nämndemän i våra tingrätter utan någon form av juridisk utbildning, slickar hellre respektive förrädarparti i arslet än att riskera bli anklagade för främlingsfientlighet. Att sitta i dessa pajasnämnder och spela fulspelet, är inget annat än högförräderi. Hur många förnedrade flickebarn, misshandlade och rånade ungdomar etc etc, som ger fan i att anmäla tack vare att man vet vilket helvete det kan sluta med. Först bli misstrodd av hjärndöda PK-arslen, sedan kanske hotad till tystnad av en hel jävla sinnessjuk klan. Vet ju iallafall vilka jag håller ansvariga när domedagen kommer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: