Vår (svenskars) pension, 3000:- per månad!

Väldigt många svenska pensionärer tvingas i dag leva i fattigdom och armod!

Med en pension på c:a 5000:- per. mån. -som idag utgör garantipension för oss alla- så tvingas vederbörande vända på slantarna både en och två gånger för att få det att gå ihop.

Nya kläder är inte att ens tänka på, läkar och tandläkarbesök blir även det en oåtkomlig lyx för dessa människor!

Det är bara att hålla sig frisk och bita ihop tänderna -om man har några kvar! Dör man så dör man!

Vanvården av gamla breder ut sig och blir nu allt vanligare och ännu ohyggligare för varje dag och har förvandlats mer till en

industriell
och lönsam regel än undantag! Ransoneringar av brödskivor, ägg och kaffekoppar är bara en blygsam början av det som väntar bakom hörnet.

Föraktet och kränkningarna mot dom människor som en gång byggt Sverige är numera inte bara djupt förödmjukande och kränkande utan av rent kriminell karaktär!

Det saknas resurser säger dom ansvariga!

Men gör det verkligen det?

Pensionärernas situation kan jämföras med kostnaden för s.k. ensamma flyktingbarn, som i dag uppgår till 1,2 miljoner per ”barn” och år och där varje utländsk individ har en egen uppassare, handledare, psykolog, matmamma, städerska, läkare, advokat, lärare mm.

Det finns alltid lika många uppassare som inneboende ”barn” och full service 24 timmar per dygn, bästa tänkbara boende och bästa tänkbara vård och omsorg ges alltid.

Alltid nyrenoverade och lyxiga bostäder tillhandahålls för ”barnen” där absolut inget får saknas!

Plus resor och utflykter och olika evenemang!

Allt betalt av oss skattebetalare!

Naturligtvis måste pengarna till detta lyxleverne tas från annat håll och då är det i första hand pensionärerna som åter tvingas betala notan!

Dom är gamla, beskedliga tysta och fogliga och dom som ev. sticker upp blir garanterat beskedliga, lydiga och mycket fogliga efter ett par års diet på vatten, blodpudding och kattmat.

Ett mycket ovärdigt liv, men det finns faktiskt pensionärer som har det ännu värre än dessa ”5000:-kronors pensionärer”

Tusentals svenskar får inte ens garantipensionen!

Det kallas generöst för ”garantipension” bara för att vi och alla utomstående, skall förledas att tro att alla människor har rätt till denna! Så är det nu inte alls i detta hycklarnas paradis, Sverige.

På grund av bl.a. tidigare sköntaxeringar och även andra skäl så finns det tusentals svenska pensionärer som i dag som straff tvingas leva på en pension på bara 2-3000:- per månad. Trots att dom uppfyller kraven att ha bott i Sverige minst 40 år!

Skattemyndigheterna kunde ex.vis fastslå en sköntaxering som vederbörande varken kunde bemöta eller få upprättelse för och som i dag resulterar till en pension på 2-3000:- per månad!

Media är tyst, politikerna är knäpptysta, myndigheterna säger naturligtvis inte ett dyft.

Ett skäggig utländskt ”barn” får kosta mer per dag än vad en svensk pensionär kostar på en hel månad!

Snacka om kränkande behandling!

Men detta är ett helt perfekt system för dom svenskfientliga myndigheternas slit och släng mentalitet.

Vi utnyttjas maximalt under hela vårt verksamma liv och sedan slängs vi på den mänskliga soptippen där inte ens mögliga brödsmulor finns att uppbringa längre!

Resurserna används nu istället till alla hundratusentals hitresta lycksökande pensionärer och naturligtvis alla dessa tusentals av al quida:s hitsända ”småbarn” från afganistan, somalia, iran, irak, palestina och andra islamska skurkstater!

Folk som aldrig bidragit med en enda skattekrona till det svenska samhället och som näppeligen kommer att göra det heller, erhåller mångdubbelt mer än våra egna pensionärer!

Skamligt, skamligt och åter skamligt!

Och enl. vissa undersökningar så har Sverige i dag c:a 800.000 fattigpensionärer: http://kurtlundgren.webblogg.se/2008/september/chocksiffra-sverige-har-800-000-fattigpensio.html

Men dom svenska myndigheterna har naturligtvis inget som helst intresse att informera om detta -och absolut inte informera om alla dom som inte ens får garantipension, detta får naturligtvis inte komma ut!

Det välfärds Sverige som vi skall förledas att tro att vi lever i och som uppvisas inför andra länder, är varken ett luftslott eller ens en hägring längre, utan inget annat än ett genomruttet ruckel, ett ruckel som vanstyrs av genomruttna och svenskfientliga simpla landsförrädare till politiker!

Och att dom styrande skulle bry sig om folket är naturligtvis inget annat än lögner, fantasier och fullkomligt falsk propaganda. Deras fanatiska hat mot den egna befolkningen är inget att ta miste på.

Och precis som i alla andra diktaturer som kollapsat så maler den totalitära propagandamaskinen ända till det bittra slutet och här är Sverige absolut inget undantag.

Genom glättiga och lögnaktiga inslag i hjärntvättningsorganet SVT skall vi 24 timmar per dygn förledas att tro att allt är under kontroll trots att vi i själva verket står och balanserar på ruinens brant!

Regimen har totalt tappat kontrollen och låter nu landet gå käpprätt åt helvete!

Vänligen

Janne

Den svenska framtiden

One Response to Vår (svenskars) pension, 3000:- per månad!

  1. Tarzan skriver:

    Tio tusen kronors frågan är hur ska vi få ut detta till DUM Svenne och hans fru VIRRIGA Vera ???????????????
    OCH OCH OCH hur ska vi få dom och fatta OCH sluta rösta på Såssepartiet ??????????????????????????????

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: