Idag gick borgarna i spetsen för att avveckla Sverige som nation och folk.

De som röstade på alliansen för Sverige kan idag känna sig grundlurade. MP styr härmed Sveriges massinvandrings politik. Vi som folk och nation skall utplånas. Det är en sorgens dag för Sverige och dess folk.

Varjager

11 Responses to Idag gick borgarna i spetsen för att avveckla Sverige som nation och folk.

 1. Arvid Bengtsson skriver:

  Det har väl i modärn tid – om ens någonsin – funnit en regering som är så fientlig till den egna befolkningen. Efter detta är samhällskontraktet uppsagt.

 2. lasse1 skriver:

  Ja, regeringen är tydligen inte nöjd, förrän sharilagar och obligatoriskt huckle blir allmängiltigt.

  Vad kommer härnäst? En lagstiftning som förbjuder kritik om massinvandring..Fängelse upp till två år för den som har en avvikande uppfattning om flyktinginvandring.
  Vem vet? Kanske lagrådet filar på ett dylikt förslag.

  • Janne skriver:

   Tyvärr så finns dessa lagar redan.
   Minsta kritik mot utländska individer leder ofelbart till olika former av bestraffning!
   Det finns t.o.m. politiska fångar i Sverige, även om myndigheterna knappast upplyser befolkningen om detta faktum!

   Rubriken på deras ”brott” benäms med andra olika påhittade fnoskler, men i praktiken är det politiska fångar det rör sig om!
   Den svenska regimen klagar högljutt på att Cuba har 40 politiska fångar, men ”glömmer” att Sverige förmodligen har många fler än så!
   Ett sätt att förflytta focus och lägga ut dimridåer, inget annat!
   Vänligen
   Janne

 3. Blodsven skriver:

  När det oundvikliga inbördeskriget kommer vet vi ju åtminstone vilka landsförrädarna är, och blir då ganska enkelt att hitta dom. Folkets straff kommer dessutom bara att bli ett, utan förmildrande omständigheter….

 4. När allt fler vanliga svenskar dagligen utsätts för mångkulturen drar sig högeralliansens och Miljöpartiets företrädare undan i bekvämt invandrarfria bostadsområden och förstäder. Vår bålde statsminister kommer till exempel från Täby där det visserligen förekommer enstaka utlänningar, men där de vanligaste är europeiska eller amerikanska gästforskare på Danderyds Sjukhus eller Karolinska, ambassadpersonal samt höga chefer och tjänstemän på internationella storföretag. Här finns inga av de mer vanligt förekommande afghaner, somalier eller iraker som vi andra stöter på till vardags.

  Miljöpartiets Maria Wetterstrand är än värre. Hon har till och med haft den goda smaken att flytta utomlands för att slippa riskera att bli kulturberikad i Sverige, trots att hon säkert hade haft råd med en ganska tjusig villa i exempelvis tryggt segregerade Djursholm. Wetterstrand bor nämligen i Åbo i Finland, ett land som har en i många stycken föredömligt restriktiv migrationspolitik och inte släpper in vem som helst och definitivt inte i de antal som dagligen importeras till Sverige. Att bo i Åbo och arbeta i Sverige kräver dock ständiga pendlingsresor, vilka företas med flyg eller båt, ett miljömässigt tveksamt arrangemang om man så får säga.

 5. Peter Ingestad skriver:

  Migrationsuppgörelsen. Att bekämpa SD blir politiskt självändamål. Det är lågt. Sjuka svenskar är de tminsann inte så noga med!

  Gud och Sex

 6. Larsson skriver:

  Jag har sällan blivit så besviken som jag blev när jag hörde om beslutet. Nu har Moderaterna verkligen gjort bort sig. Opinionsiffrorna lär sjunka rejält efter detta. SDs siffror lär däremot stiga och tyvärr tror jag att många fd sossar kommer att gå tillbaka till sossarna.

  Den här uppgörelsen blir undergången för Alliansen.

  • Storsvensken skriver:

   Tyvärr hinner Juntan (alliansen+de Goda) ställa till mycket jävelskap under mandatperioden om de får hållas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: