Bara för att visa hur snedvriden PK media är….

Sätt uttrycket ”skäggiga trynen” i ljuset av sexuella övergreppen som skedde i Husby. Varför media mörkar den ena och vill skydda förövarna? När en SD politiker påpekar att mängder av de ”små barnen” har skäggväxt och ser ut som unga män. Varför kan man fråga sig? PK media har vräkt ur sig propaganda artiklar i sin iver att förminska de sexuella övergreppen som skedde i Husby. Man kan fråga sig varför??? Är det så att PK media är livrädda för att för mycket folk börjar vakna? Är det så att de ser sin makt minska i takt med att bloggar och andra källor till information finns tillgängliga? Ställ er själva frågan, varför är sexuella övergrepp på barn knappt värda att skriva om , men en politiker som uttalar sig om ”skägg barn” hängs ut direkt. Sedan kommer nästa fråga? Varför görs det ingen ålders undersökning på dessa ”små” barn som det görs i resten av norden?

Varjager

2 Responses to Bara för att visa hur snedvriden PK media är….

  1. Tarzan skriver:

    Jag vill bara säga att hemma här i byn så är det en växande medvetenhet om skäggbarnen och de enorma kostnaderna. Ju mer ful media skriver desto mer ökar medvetenheten och SD:s siffror går inte ner …..

  2. elfyma+ skriver:

    Problemet finns inte bara i Husby.
    Såg med egna ögon hur några somaliska skäggbarn gick in i damernas omklädningsrum från simhallen.
    Trodde att de av misstag gått fel, men då skulle de ju ha vänt när de insåg att de gått ”fel”. Men de blev kvar där -och gjorde vad ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: