Aftonbladet tar ”ensam kommna sexual brottslingar” i försvar.

Tystnaden från PK media om de sexuella överfallen på Husbys badhus är nu bruten. Man kunde tro att de skulle dras fram i ljuset. Men inte då, Aftonbladet tar gärningsmännen i försvar och beskriver övergreppen så här.

”– De har blivit tagna på rygg och ben och rumpa. Inga kläder har tagits av och det har inte tagits innanför kläderna enligt anmälan.”

När man tror att inte Aftonbladet kunde sjunka längre ner i träsket så överraskar de oss och tar oss ytterligare ett steg ner i dyn med full fart! Men Aftonbladet rycker ut med pukor och trumpeter och säger att alla som demonstrerade mot de sexuella övergreppen är en lynchmobb och rasister. Så dessa unga män som ger sig på barn i Sverige av idag skyddas av media in i döden. Ingen av dessa Pkister bryr sig ett jota om barnen…….Sätt nu Aftonbladets ursäktande i proportion med vad flickorna och polisrapporten säger.

”Flickorna blev då förmodligen rädda och tillsammans med de två elvåriga pojkarna drog man sig undan till en badgrotta för att få vara i fred. Men majoriteten av de ensamkommande följde efter. Väl inne i badgrottan slet man av de 11-åriga flickorna deras badkläder och tog på dem på ett mycket osmakligt sätt. När de två elvaåriga killarna försökte skydda sina tjejkompisar blev dessa utsatta för misshandel. En av tjejerna lyckades ta sig därifrån och tillkallade genast vakten på badhuset. Denna fick stopp på det som närmast kan kallas för försök barnvåldtäkt och tillkallade omedelbart polisen. Under tiden låstes de 20 ensamkommande in i ett stort om klädesrum tillsammans med sin ledsagare dvs personal från deras asylboende. Polisen var snabbt på plats och förhörde de ensamkommande om det skedda. De gjorde medgivanden och ledsagaren förklarade att de ensamkommande innan besöket på badhuset t o m gått igenom svenska seder och bruk, att man inte får våldsföra sig på flickor även om de är lättklädda.”

Man kan undra varför Aftonbladet så öppet förnedrar barnen?

Varjager

6 Responses to Aftonbladet tar ”ensam kommna sexual brottslingar” i försvar.

 1. acer skriver:

  Kommunistblaskan tolererar vad som helst…Inget får störa valboskapen.

  Svenska barn är fredlösa enligt Aftonbladet.

 2. Tarzan skriver:

  Jan Helin och AB är så långt ner i skit tunnan som dom kan komma. Jag säger som dom religiösa vi får lämna över dom till GUD – jag kan inte tänka mig något annat än att det finns en plats djupt nere i helvetet som är reserverat för Jan Helin och hans stinkande journalister

  • Håkan L skriver:

   Bra förslag, skicka dem till Gud det skall vi göra. och då kommer det att stå spaltmetrar i pressen hur utsatta ”demokratins försvarare” är. Ni inser väl att om man inte gör något handgripligen, så fortsätter dessa ryggradslösa PK-journalister och vänsterinsekterna bara att vända kappan efter vinden.

 3. Blodsven skriver:

  ”De har blivit tagna på rygg, ben och rumpa. Inga kläder har tagits av..blabla…”. Så då är det naturligtvis ett harmlöst beteende, att en hord skäggbarn tafsar och spöar upp 11-åriga svenska barn. Vet inte om jag blir mest förbannad på ohyran som släppts in, eller på journalistsvinen som inte står på de verkligt kränkta svenska barnens sida.Nu ska man än en gång försöka sova urförbannad….

 4. BLU-82 skriver:

  Media vill mörka konflikterna i det längsta fram till dess att ett öppet raskrig uppstår. På order av riksdags-7-partiet, kan nog tilläggas.

 5. Reblogga detta på morganstankar och kommenterade:
  All denna förnekelse varför ska våra barn utsättas för detta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: