Undrar när det vände? Expressen publicerar en bild igen!! Sätt det nu i perspektiv med välutbildade invandrar klyshan från Maud.

I dagens Expressen läser vi om en kurdisk man som mördat sin styvdotter efter som hon kränkt hans heder. Det som är en ögon öppnare igen är att de direkt publicerar bilden. Där ser man vilken effekt bloggarna har haft på pk media.

”Jian blev senare bortgift till en man i Göteborg. När hon skilde sig blev styvpappan rasande – och bestämde sig för att döda dottern för familjens heders skull.
Kammaråklagare Anna Carlsson Lundh åtalade i går styvpappan för mord. Hon är övertygad om att han handlat på eget bevåg.
– Han säger i förhör att detta enbart var en sak mellan honom och Gud och att han nu fått hedern tillbaka, säger Anna Carlsson Lundh.”

Sätt detta nu ljuset av Maud senast lögner igen om att alla som kommer till Sverige är mer utbildade än den svenska befolkning. Nybyggar land etc etc etc Är det någon som vid sina sinnes fulla bruk som kan rösta på Centern längre?

”-Kan det vara så att det är fördomar bland företagen?

-Det är fördomar i hela Sverige som gör att invandrarna står utan för.”

Varjager

6 Responses to Undrar när det vände? Expressen publicerar en bild igen!! Sätt det nu i perspektiv med välutbildade invandrar klyshan från Maud.

 1. Blodsven skriver:

  Har det någonsin kommit något vettigt ur bondmorans käftglappande? Alla PK-arsel är väl nöjda nu, när kurdhelvetet fick sin livsviktiga heder tillbaka. Fy fan för detta jävla sinnessjukhus….

  • Stefan D skriver:

   Hon gjorde ett uttalande igår som går till historien….hon sa att pensionärernas högsta önskan är inte att få skattelättnader,utan att få komma ut i arbete.
   Jag läste det på text-tv igår.
   Enligt mej så borde både hon och C vara rökta för evigt nu.

 2. Tarzan skriver:

  Lantlollan MAUD har nu intagit första platsen
  SVERIGES MEST KORKADE KVINNLIG POLITIKER alla kategorier
  Tror hon att khat tuggande och högutbildade somalier kommer att åka upp i Lapphelvetet för att köra de jätte lika gruvmaskinerna son vi såg i teve inslaget ????

 3. Arvid Bengtsson skriver:

  Centerns ledning inser väl att man inte har röstunderlag nog hos den svenska befolkningen för att klara sig kvar i riksdagen – och då försöker man locka till sig invandrarröster. Dödfödd förstås. Om Gud är god försvinner C (liksom KD) ur riksdagen efter nästa val.

 4. Storsvensken skriver:

  Maud, Mona och Maria kan utgöra kärnan i Körda Kärringars Klubb.

  Kvinnor kan !

 5. Bengt Lundström skriver:

  Det borde göras en STOR sinnesundersökning av alla dem som vi påtvingats som ministrar, med Maud på första plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: