”EU måste ha en gemensam asyl- och migrationspolitik”

Konstigt? När vi har haft gemensamma regler har ju Sverige ensidigt avbrutit samarbetet för att vi ansågs vara bättre än de andra EU länderna på ”asylpolitik”. Men helt plötsligt måste vi ha en gemensam asyl och import politik? Kan det vara så att Sveriges EU-kommissionär Cecilia Malmström drömmer om att få alla EU länder att ha samma slappa asylpolitik som Sverige?

”För detta är en gemensam europeisk utmaning. Visserligen ligger medlemsländer som Italien, Grekland och Malta närmast Nordafrika på kartan, men i en union som vilar på gemensamma värderingar och som har solidaritet som ett av sina ledord är situationen i Nordafrika allas vår angelägenhet. Om människor flyr hals över huvud från Libyen så berör det hela Europa, även Sverige.”

Sedan kommer den ”goda” Cecilias egna tankar fram.

”Det är uppenbart att det är en svår tid att diskutera asyl- och migrationsfrågor inom EU om man har ett solidariskt perspektiv och ambitioner om ett öppet och välkomnande Europa. I flera EU-länder har främlingsfientliga partier inflytande över politiken, och detta har inte förbättrats av den ekonomiska och finansiella krisen som gjort många länder mer inåtvända och protektionistiska. Denna utveckling kommer jag aldrig att acceptera.”

Så hon kommer aldrig acceptera att vi värna om det egna folket först. Hon kommer aldrig att acceptera att folk inte vill ta emot mer. Hon kommer aldrig att acceptera demokratin!

Varjager

8 Responses to ”EU måste ha en gemensam asyl- och migrationspolitik”

 1. Marissa J skriver:

  Problemet med den där EU-ministern är att hom lever så långt ifrån normal verklighet, att hon inte fattar hur vanligt folk har det. Hon är själv mera än välavlönad och priviligerad på alla sätt och vis, och har inga som helst bekymmer med ekonomin. Och då är det lätt att vilja lova att alla flytkingar, skall få komma och stanna. Men hon fattar inte att alla har det inte lika gott ekonomiskt som henne. Hon skulle behöva leva på marginalerna ett år, för att få en annan blid av verkligheten. Många vanliga helsvenskar lever på marginalen, men det fattar inte hon.
  Svenskar som lever på marginalen, har inget till övers för dessa ministrar som vill hjälpa dessa sk flyktingar, men de vanliga svenskarna som lever på marginalen har de inget övers för.

  Bevare oss väl för dessa EU-ministrar.

 2. Storsvensken skriver:

  Mot dårskap kämpar även gudarna förgäves.

 3. xbenedictx skriver:

  Sankta Cecilias toner och våta dröm,att alla kvinnor skall öppna sig för muhammedanerna.

 4. Blodsven skriver:

  Verkligheten och folkpartister har aldrig någonsin haft något gemensamt. Nippertippan är en typisk representant för för svensk dumhet och självgodhet, som vi andra dessutom tvingas avlöna via skattsedeln….

 5. Göran skriver:

  Sverige har gjort sitt när det gäller invandring.
  Diskussionen borde i stället föras i termer av framtida möjligheter för att repartriera.

  Vi kan omöjligt acceptera invandring på Cecilia Malmströms villkor. Och hon skall absolut inte tillåtas att sitta nere i Bryssel och diktera villkor som går tvärtemot folkviljan här hemma. Hela tanken väcker en enorm olust.

  Hennes debattartikel i DN stinker av ambitioner påfallande lika en diktators.

 6. Göran skriver:

  Märk väl att man inte lämnar utrymme för kommentarer till Cecilias debattartikel i DN.
  Frågan anses tydligen alltför känslig och man är givetvis orolig för att motståndet mot invanringen blir allt för synligt.

 7. L Andersson skriver:

  Hon har inte ”alla” hemma, bakom pannbenet.

  • Göran skriver:

   L Andersson du borde i stället ställa frågan om Sveriges folk har alla hemma, då de ger såna som Cecilia Malmström mandat att fortsätta förstörandet av ett helt land.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: