Transport visar att Sovjet-takterna aldrig är långtborta.

”Efter en begäran från det lokala facket har Transports förbundsstyrelse beslutat att utesluta Sverigedemokraten Björn Fälth. Han är invald i Vetlanda kommunfullmäktige för SD och utesluts eftersom han ”stöder verksamhet som är oförenlig med organisationens ändamål eller på annat sätt uppträder illojalt”.”

Ja, vad är demokrati och åsiktsfrihet värt i facket? Svar=inget

”Martin Viredius förklarar att det finns en rädsla för att SD:s främlingsfientliga retorik ska slå rot hos medlemmarna, eftersom många känner oro över att jobb går till östeuropeiska förare eller bemanningsföretag som använder utländsk arbetskraft.”

Snacka om att dra undan mattan för sin egen existens? Varför skall folk söka sig till Transport om de ändå inte jobbar för sina medlemmars bästa?

Varjager

3 Responses to Transport visar att Sovjet-takterna aldrig är långtborta.

  1. Stefan D skriver:

    Ett fall för DO kanske?

  2. Blodsven skriver:

    Sen när fick facket rätt att åsiktsregistrera folk? Fackhelvetet är ju bara en underavdelning till sozzarnas (s)tasi. Idioten säger ju dessutom att det finns en rädsla för att bemanningsföretagen som använder billigare utländsk arbetskraft, kanske kommer att skapa oro. Det borde väl för helvete vara fackets främsta uppgift att förhindra detta jävla lönedumpande. Dessa småpåvar är bara äckelkärringen Wanjas små undersåtar, som slickar vilket arsel somhelst för att sitta och få betalt för ingenting…

  3. Håkan L skriver:

    Inget annat än anti-demokrati. LO-facken arbetar inte för medlemmarnas bästa, utan för S-makten. Dags att göra motstånd. Om fack- och sossepampar tycker att S är viktigast, och inte folket så förtjänar de inte att finnas kvar. Precis som vi bekämpade utländska fogdar på medeltiden så MÅSTE vi reagera här. S arbetar inte för folks bästa längre, utan för sin egen makt. De är t.o.m. beredda att bygga moskéer för att få de outbildade, analfabeternas, islamister och de andra muslimernas röster till valet 2014 och 2018. VI, ja DU också måste reagera och protestera över hela landet mot sossepåvarnas hjärndödhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: