sanningen i all sin enkelhet….

”Bara för att man vill ha lite variation i maten så betyder inte det att man måste importera och försörja tiotusentals personer från dessa kulturer.

Sedan så är matargumentet totalt värdelöst för mångkultur eftersom det har inget med vilka personer som immigrerar till Sverige. ”

5 Responses to sanningen i all sin enkelhet….

  1. Blodsven skriver:

    Den förträfflige och tyvärr bortgågne Weine Berg, skrev ju ett brev till alla 349 hönsarsel i riksdagen. Den handfull som bemödade sig att svara yrade ju bara några verklighetsfrånvända och meningslösa floskler. Ett av hönsarslet svamlade en massa skit om pizzor och kebab etc…Weine svarade att: -Med ditt resonemang eldar man gärna upp ett hus för att grilla korv, och visst fan får man grillad korv men…..

  2. Peter Svensk skriver:

    Nu har jag själv blivit drabbad av mångkulturen.
    Först tog en ägare från Balkan över fastigheten vi bor i. Sen började myglet för att få lägenheten för ”sina egna” De ljuger och intrigerar som riktiga ”experter” för att etniskt rensa samtliga lägenheter. Idag är 5 av 6 lägenheter bebodda av samma nationalitet. Svenskarna har tvingats bort med hot och trakasserier enligt en långsiktig, djävulsk plan. Låter det sjukt konspiratoriskt? Visst det trodde jag också…..
    Verkligheten är faktiskt ännu värre när man rotar i skiten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: