Björn Söder (SD) blev av med körkortet.

Snabbt vart namnet publicerat. Men det är så det skall vara. Men är det någon som tror att det hade blivit så om det inte varit en Sverigedemokrat?

” Han hade kört 54 km/h på en 30-väg. Björn Söder uppger själv att han helt enkelt missade hastighetsskylten och att den tillåtna hastigheten på vägen tidigare varit 50 km/h.

– Fram till och med den 6 januari var det alltså en 50-väg, men från och med den 7 januari gäller hastigheten 30 km/h. Som nyinflyttad i Kristianstad missade jag helt enkelt skylten och höll alltså 54 km/h, skriver han i ett mejl till SvD. Polisen stannade honom och tog körkortet. Nu väntar även böter.

– Det är viktigt att påpeka att hastighetsbegränsningar är viktiga att hålla och respektera. Att jag missade skylten beklagar jag och får nu ta mitt straff genom indraget körkort samt böter, skriver Björn Söder.”

Varjager

4 Responses to Björn Söder (SD) blev av med körkortet.

  1. Storsvensken skriver:

    Varjager,

    Det blir lite tragikomiskt att kommentera en riksdagsmans körkortsåterkallelse under tiden som tredje världskriget pågår samtidigt som den egna regeringen uppvisar ett förståndshandikappat beteende. Eftergiftspolitiker Reinfeldt i nya bidragspartiet har satt sig på så många stolar och förrått Sverige så grovt så vi svenskar måste gripa till vapen för att återta vår suveränitet.

    ….återkallat körkort.

  2. Ola skriver:

    Björn Söder är en hedersman!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: