Gangster stäms – av F-kassan.

Hur kan man ha indrivningsverksamhet och vara förtidspensionerad??? Sedan är det så synd om denna man. Läs själva hur stackarn har problem…..

”Sedan 2002 har Mille Markovic varit förtidspensionär på deltid. Och de senaste sex åren anses han inte haft någon arbetsförmåga alls.
– Det var på grund av att det var så mycket krångel och problem med undre världen och polisen. Och att jag hade svårt att sova på nätterna, säger han. ”

Stackarn, sedan kan man ju undra hur samhället är uppbyggt då man kan tjäna 40 mille och samtidigt lyfta förtidspension??

”Men är det rimligt att du ska ha sjukersättning samtidigt som du säger att du tjänar 40 miljoner?
– Ja, det är i och för sig fel. Det kan jag hålla med om. Men eftersom min läkare tyckte att jag mådde dåligt ansåg han att jag skulle ha det. ”

Jag säger då det. Dra in den läkarens legitimation.

Varjager

2 Responses to Gangster stäms – av F-kassan.

 1. Varg i Veum skriver:

  Att paratisera på samhället är ett utbrett fenomen, inte minst i den sk en procentskulturen. sk ”motorcykelklubbar” har satt det i system att dränera samhället, som de medvetet valt att ställa sig utanför.

  De kan driva familjehem(!) men oftast byggfirmor som har i system att fuska med skatten.
  Många av dessa parasiter är förtidspensionerade eller sjukskrivna. Ingen som helst kontroll görs av de kriminella helt enkelt för att de genom sin existens lyckas skrämma tjänstemännen. Det är som bekant enklare och mer riskfritt att jaga cancersjuka och dem som försäkringssystemet är till för.

  Polisen, försäkringskassan och åklagare hade ett lyckat samarbete där de satte dit dessa parasiter inom snyltarvärlden (kriminella) och man lärde sig ett fungerande system att hitta och oskadliggöra fuskare.
  Detta hade med all säkerhet spridit sig till att omfatta vanliga parasiter på samhällskroppen. Förfinade metoder att komma åt drägget så att riktigt sjuka kunnat skiljas ut från parasiterna. Men vänsterpolitiska krafter med Carin Götblad i spetsen lade ner detta pilotprojekt eftersom det enligt dem inte gav någonting i relation till kostnaderna. Men det är inte svårt att se de socialistiska funderingarna i motivationen.

  Sålunda har man underminerat förtroendet för socialförsäkringssystemens berättigande med argumentet att de som snyltar på välfärdssystemet är så få så det är inte värt att kräva hederlighet av dem, lite spill får man räkna med. Vi har då en situation där makten väljer att se alla försäkringstagare som kriminella istället. Det är därför allvarligt, och på riktigt sjuka människor jagas med blåslampa istället.

  Man generaliserar istället för att tag i de verkliga problemen för att inte ”peka ut” någon särskild grupp. Sedvanlig svensk politisk korrekthet alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: