Rapporten från Europol framhåller att samtliga medlemsländer uppfattar den islamistiska terrorismen som det största hotet mot medborgarna.

Men detta viftas bort i Sveriges riksdagsdebatt……

”Enligt deras siffror utförde islamistiska terrorister ett enda dåd i Europa under 2009. Året dessförinnan såg vi inte ett enda, och 2007 stannade antalet attacker vid två stycken. Men i statistiken syns inte de attentat som inträffar i Storbritannien.

– Det är ett stort problem eftersom Storbritannien är det land i EU som är mest utsatt när det gäller islamistisk extremism och terrorism. Sedan 2001 har landet dömt 235 islamistiska extremister för terrorrelaterade aktiviteter, säger Magnus Ranstorp, forskare och expert på terrorism vid Försvarshögskolan.”

Så om man friserar rapporten för att inte framställa islamisterna som våldsamma är det då detsamma som sanningen?

Muslimer uppges ha legat bakom omkring hälften av attackerna 2009. Samtidigt, visar statistiken, var en bra bit över 50 procent av de drabbade just muslimer.

Den islamistiska terrorismen som är religiöst motiverad kräver globalt sett fler liv än någon annan terrorism. Irak och Afghanistan är bra exempel, konstaterar Magnus Norell.”

Inte mycket att säga om fredens religion där inte.

”Det största hotet nu, framhåller han, är ideologin bakom dåden.
– Jag syftar på islamismen i sig själv. Den radikalisering som islamismen utgör försvårar integration, ökar konfliktytor mellan olika grupper och kan – i förlängningen – leda till terrorattentat.”

Ja där ser man, nu undrar man ju hur 7 klövern skall reagera? Skall de kasta ur sig mer pengar till de ”islamistiska” områdena? Skall de tvinga oss etniska ”svenskar” att betala Jizya?(Vilket vi redan gör då merparten lever på bidrag av pensionsräddarna.)

Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: