Barn porr med statliga Pengar bjuder UR på i tecknad form.

När folk sedan kritiserar barnporren då är de rasister.

”Det är lätt att oroa sig för vad islamistiska terrorister och fundamentalister av olika slag kan rikta för attentat mot den svenska demokratin. Men vi får därför inte blunda för den hembryggda extremism som kallar sig svensknationell och som växer sig allt starkare. Det är hotfullt, det är på riktigt, och det händer nu. Personer som uppträder anonymt, men som kallar sig nationella, sprider sin hatbrygd omkring sig. Och de har en genomtänkt strategi – att skrämmas.

Sverige har en ny grundlag från årsskiftet med stärkta skrivningar mot diskriminering och förtryck av människor på grund av etnisk bakgrund eller sexuell läggning. Dessa skärpningarna behövs. Varken politiker eller journalister ska låta skrämma sig till tystnad.

Erik Fichtelius
vd UR
Cecilia Bäcklander
programchef UR
Anna Birgersson-Dahlberg
redaktionschef UR”

Var någonstans missade UR att det Islamiska hotet med självmordsbombare och jihad soldater som grips i tid och otid är verkligheten av idag?

Varjager

2 Responses to Barn porr med statliga Pengar bjuder UR på i tecknad form.

  1. Storsvensken skriver:

    Jag är varken politiker eller journalist, men väl svensk och det svenska folkets vän. Jag vågar dessutom påstå mig tycka mycket illa om pedofili och andra liknande avarter. Således måste jag vara en stolt rasist. Om dessa rader skrämmer någon så torde vederbörande skita i byxorna för varje steg som han/hon tar.

  2. Blodsven skriver:

    Dessa 3 skattefinasierade ”skarpsynta samhällsobservatörer” begriper inte ens de enklaste mänskliga värdegrunder, nämligen att frihet och religiös fanatism går inte att kombinera. Det värsta av allt: Fåntrattarna har inte susning av vad innebörden ”nyttig idiot” betyder….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: