Åkesson säger sanningen till BBC. Jerzy Snickisnacki försöker snacka bort det igen.

”– Invandrare är generellt sett lite mer kriminella än svenskar födda i Sverige och det är ett faktum. Du kan framför allt se det i våldsbrott, våldtäkt och så vidare, uppger Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson som pressades hårt i intervjun av den brittiska programledaren på BBC.” (Så när man säger sanningen är man hårt pressad?)

Detta skriver Aftonbladet. Åkesson säger det alla fakta visar. Men helt plötsligt är det inte pojkstreck eller ungdomar som skall visa sig tuffa. Nej då, denna gången är det en klass fråga för Jerzy

”– Skillnaden är att invandrare har svårare socioekonomiska förhållanden och bor i sämre typer av bostadsområden, säger han.
– Jämför man svenskar och invandrare som har samma typ av utbildning, inkomst, bostadsområden och socioekonomiska förhållanden så blir skillnaden liten.
Jerzy Sarnecki jämför med när svenskar emigrerade till Danmark under slutet av 1800-talet.
– Då var fler svenskar än danskar registrerade för brott. Kriminalitet är alltid högre bland underklassen, säger Jerzy Sarnecki. ”

Finns det snart inga lögner och ursäkter kvar?

Varjager

One Response to Åkesson säger sanningen till BBC. Jerzy Snickisnacki försöker snacka bort det igen.

  1. Bengt Lundström skriver:

    Min åsikt: Stjäl man bröd för att man är hungrig och ingen ger en pengar till mat kan jag förstå det, då det i många länder inte finns någon social välfärd att tala om. Men rånar man och stjäl för att man inte velat anstränga sig i skolan eller vill arbeta då arbete bjuds, skall ingen nåd eller förståelse finnas! Hörde nyss på nyheterna att andelen hopplösa(?)unga som förtidspensioneras ökar…
    Vad som kan anses vara brott kan diskuteras; Då direktörer mjölkar / stjäl hundratals miljoner – eller t.om. miljarder(?) så att banker går omkull, men helt kommer undan straff och skattebetalarna ”får” betala, eller vilket är ännu värre, – stjäl gåvopengar som på Röda Korset, skall straffen vara straffarbete på livstid, och allt vad de har tillskansat sig skall tillfalla staten. P.S. Många politiker på olika nivåer är av samma ruttna virke. Kolla vad som sker i kommunerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: