Amnesty International kritiserar Sverige.

Har alla missat de fullastade planen med så kallade ”flyktingar” som går mellan Norden och Irak? Nu ger jag inte mycket för Amnesty ändå då de gärna kritiserar allt västerländskt men inget annat. Men detta börjar bli löjligt.

”Amnesty fokuserar på en planerad utvisning den 19 januari och skriver att migranternas ”liv kan vara i fara”.

Amnesty säger sig av tillförlitliga källor veta att det vid utvisningen i januari av irakier som fått nej på sin asylansökan ingår minst 14 personer från särskilt farliga provinser, från särskilt utsatta etniska och religiösa grupper samt sådana som riskerar förföljelse på grund av kön eller politisk åsikt.
Tidigare har Europarådet och FN:s flyktingorgan UNHCR uttryckt oro över utvisningarna. Amnesty ber nu människor världen över att skicka skriftliga maningar till migrationsminister Tobias Billström (M) och Migrationsverkets generaldirektör Dan Eliasson om irakierna.
Också Danmark, Nederländerna, Norge och Storbritannien kritiseras i uppropet.”

Patetiskt…..

Varjager

11 Responses to Amnesty International kritiserar Sverige.

 1. Larsson skriver:

  Skicka dem till en annan region i Irak då.

  Det går ju massor av direktflighter till Irak från Sverige. Det verkar ju inte vara några problem att åka hem på semester i alla fall.

 2. halford skriver:

  Man går inte på vilka gator som helst i Sverige.
  Press & åsiktsfrihet fungerar inte i praktiken.
  Kanske något för dessa vänsterhippies att ta tag i, eller det blir nog för besvärligt då de utsatta inte tillhör medlemsbasen.

 3. Janne skriver:

  Jag tycker att Irak ska börja fundera på om dom över huvud taget ska skicka fler irakier till Sverige, eftersom det numera är betydligt farligare här än det är i Irak!
  Bl.a. norra Irak har ju förvandlats till ett exklusivt semestermål för hemvändande asylturister med purfärska PUT på fickan!
  Semesterresor som vi medels tvång betalar!
  Vänligen
  Janne

 4. Göran skriver:

  Samma gamla trams som vanligt. Trams som kostat skattebetalrna tusentals miljarder under årens lopp.
  Hoppas det hjälper SD att växa rejält till nästa val.

 5. BLU-82 skriver:

  Massinvandringens-industrin kostar Sverige runt 500 miljarder kronor per år, det är snart 50 % av BNP. Samtidigt blir nationen mer och mer otjänlig att leva i. Fler och fler områden över hela Sverige blir no-go zones för vita.

  • Janne skriver:

   Hej BLU-82.

   Intresanta siffror!
   För tio år sedan så var kostnaden för Sveriges asylturism 267 miljarder, allt enl. Lars Janssons bok ”Mångkultur eller välfärd”
   På senare år har olika uppskattningar gjorts som kommit fram till en kostnad på c:a 300 miljarder.
   Nu undrar jag bara var har Du sett dom siffror som Du här presenterar på 500 miljarder?
   Det är inte alls så att jag tvivlar, men det vore bra om Du kunde styrka detta på ett eller annat sätt.
   Det här är en uppgift som måste publiceras och komma till allas kännedom!
   Vänligen
   Janne

   • Göran skriver:

    Janne, den utredning som uppskattade invandringen till 300 miljarder årligen har inte gjorts på senare år, även den lär vara en 90- tals produkt.
    Att upskatta kostnaderna för invandringen nu till 500 miljarder, med så många flera här nu än på 90-talet, är ingen orimlighet. Vi skall vara väl medvetna om att varenda budget i hela riket får dra sitt strå till den oönskade stacken.

 6. Janne skriver:

  Hej Göran.

  Boken ”mångkultur eller välfärd” gavs ut 2002, men baserade sig på offentliga uppgifter från tidigare år.
  Kostnaden var då 267 MILJARDER per år.
  Att kostnaden skulle ha stigit med 100% på tio år låter väldigt mycket, men kan naturligtvis ha sina orsaker!
  T.ex. så är det väl inte helt omöjligt att Janssons siffror från 2002 var i underkant redan då, vi vet ju alla hur myndigheter fanatiskt försöker dölja sanningen för oss.

  Och precis som Du helt riktigt påpekar så har bidragstagarna hunnit växa med nästan en million på dessa år och där dom flesta är produktiva husväggsstöttor!

  Men det vore ändå mycket intressant att se var dessa siffror på 500 miljarder kommer ifrån och hur dom har räknats fram!
  Att 50% av statens budget går till asylturismen är naturligtvis ytterst anmärkningsvärt och rent kriminellt och bör utredas, anmälas och ges all möjlig publicitet!

  Men även om kostnaden ”bara” vore en MILJARD så är det redan då ett vanvett!
  Det ska inte kosta ett öre för vi behöver ingen invandring av parasiter, vi har nog av egna bedragstagare!
  Vänligen
  Janne

  • Göran skriver:

   Hej

   Janne, inga flyktingbolslut görs och inga faktiska kostnader för invandringen varken debatteras eller ens vidrörs från officiellt håll.
   Utgifterna i rikets budget för migration (7.1 miljarder) och integration ( 6.02 miljarder) är en droppe i havet jämfört med de reella kostnaderna. Den verkliga siffra lär vi aldrig få reda på, såvida inte Sd kommer i en sån maktposition att de utan vidare kan beordra fram dem.
   Men märk väl att inga officiella dementier gjorts eller görs på de siffror vi för fram. Troligen är de för låga och verkligheten kan, om det vill sig illa, vara mycket värre än så.

   En del ekonomer vill göra gällande att invnadrarna drar in ett x antal miljarder i skatt åt samhället. Men dessvärre är det för det mesta pengar som kommer från egna näringar tyd serveringar av olika slag. Verksamheter som ofta drivs med tunga statliga eller kommunala subventioner och avgiftslättnader av olika slag. De genererar egentligen inte en enda kronna som stärker nationalekonomiskt, utan de är uteslutande till för att kunna plocka några extra russin ur den gemensamma kakan. Den typen av invandring bidrar alltså inte med något som kan sägas ha ett reellt värde. Den kan vi lika gärna vara förutan.

   Hälsningar
   Göran

 7. Janne skriver:

  Jag såg att Stockholms stad skulle satsa 20 MILJARDER bara på integration.
  Det var förvisso en satsing över ett par år, men ändå enorma pengar bara för att köpa glass åt invandrarungar som bränner bilar och skolor!
  Personligen så anser jag att hela asylturismen och dess enorma kostnader är kriminella handlingar av aldrig skådat slag!
  Det är inte bara en fruktansvärd penningförstörelse utan det är en förstörelse av hela vårt samhälle!
  Och alla dom ansvariga borde åtalas för högförräderi och där straffet bara kan bli ett!
  MVH
  Janne

  • Göran skriver:

   Hej Janne

   Det första man kan göra, i ett ärende som det här, är att påtala politikernas personliga ansvar. Ett personligt ansvar kopplat till krav på höga ekonomiska skadestånd.
   Ju fler som ställer det kravet, dessto otrevligare blir det med fortsätta att stå upp för en fortsatt oansvarig migration.

   När jag fört fram det kravet i olika kommentarsfält har de ofta snabbt, men inte alltid, tagits bort vilket jag tar som en värdemätare på att kravet, för vår del, kan ha ett visst värde.
   Jag inbillar mig att det kan vara ett effektivt sätt när och om man vill sätta press på politiker.

   Mvh
   Göran

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: