Pest eller kolera?

Först så kommer dom hit i hundratusental varje år och skamlöst utnyttjar hela vårt generösa (galna) sociala system!

Åren går och förhoppningsvis så blir i alla fall en del avhysta.

Och att dom skulle åka tillbaka frivilligt och på egen bekostnad är naturligtvis inte att tänka på, utan avhysningen sker som vanligt på vår bekostnad!

Ett exempel gällde en neger som avhystes till Nigeria för c:a tio år sedan.

Ett privatjet inhyrdes för avvisningen till en kostnad av 600.000:-

Ett annat exempel gällde en man som avvisades till Bangladesh och där räkningen slutade på 550.000:-

Detta är två ynka exempel av tiotusentals liknande, kanske inte alla kostar lika mycket, men det finns även fall som kostar ännu mer!

Svårt att få fram färska siffror, myndigheterna vägrar lämna ut uppgifter och gör sig på olika sätt oanträffbara när man ringer.

Dessförinnan har var och en av dessa utländska parasiter kostat det svenska samhället miljontals kronor.

En dyr och fullständigt galen hantering!

Ändock blir det ändå billigare än att ha dom kvar i landet.

l och med att dom släpps in i Sverige så sitter vi i rävsaxen!

Det enda vettiga är naturligtvis att stänga gränsen för detta klientel.

Ett beslut som borde tagits för 40 år sedan!

Irakier är en ständigt växande grupp som likt loppor tar sig till vårt land.

Och i en artikel i GB kan man läsa bl.a. följande.

Det är reporter Per Nygren som sammanställt kostnaderna för ”massavvisningarna”, som han kallar det. I sammanhanget kan det vara bra att känna till att hittills i år har enbart 326 irakier avvisats.

Det är polisen som är ansvarig för att avvisa asylsökande som inte frivilligt lämnar landet och dom begär i sin tur hjälp av kriminalvårdens transporttjänst. För dessa avvisningar chartras hela flygplan med tillhörande läkare (32 000 kronor), sjuksköterska (21 000 kronor), ett par tolkar (20 000 kronor) och 34 poliser (140 000 kronor) samt kostnader för bilhyra och hotell på 250 000 kronor.

Polis med batonger och pepparspray övervakar transporten då våldsamheter förekommer, ibland av så pass allvarligt slag att handfängsel blir nödvändigt.

Förra gången ett plan med 28 irakier chartrades landade totalkostnaden på 1 828 000 kronor.

Den 17 november stod ett sådant flyg startklart men avbröts i sista minuten. Större delen av kostnaderna måste ändå betalas.

En droppe i den svenska asylturistindustrin…

Och om utvisning av 326 Irakier på ett år kallas för ”massavvisning” vad kallas då invandring av 100.000 främlingar per år?

Personligen så kallar jag det för en katastrof, en invasion av en parasiterande främmande makt!

Dom som tagit sig hit bör naturligtvis också få ta sig hem igen på egen hand.

Ett par rejäla marschkängor, en karta och gårdagens skogaholmslimpa bör vi ändå kunna bistå med när vi tar ett glatt farväl av besökarna!

Vänligen

Janne

Pest eller kolera?


5 Responses to Pest eller kolera?

 1. Göran skriver:

  Janne, varför inte också en påse med grisöron som sovel till brödet? Vi får inte verka småsnåla – vi har ett rykte att tänka på.

  Vidare innhåller svensk genrositet även ett återvändarbidrag, som också gäller dem som fått avslag på ett PUT. Det gäller vissa länder som anges på Mig-verkets hemsida.

  Alla som vill återvända till sitt gamla hemland får ett återvändarbidrag på 30.000 kronor för dem över 18 år och 15.000 kr för dem under 18 år, dock högst 75.000 kronor per familj.

  Här finns det hur mycket pengar som helst och man skall vara medveten om att det går att återvända för att hämta ytterligar bidrag om det görs på ett smart sätt.

  Fundera på det här ni som skall betala efterskatten. De pengarna du/ni betalar in kanske direkt hamnar i Afghanistan eller Afrika.

  Och glöm för alldel inte att vi alla, under många år, har varit med och röstat fram det samhälle vi nu har ett litet helvete att bli av med.

 2. Magica skriver:

  Äsch, de kan till och med få dagens Skogaholmslimpa.

 3. Janne skriver:

  Nedanstående inlägg kom mig tillhanda i går och jag har därför inte hunnit att kolla riktigheten i uppgifterna!
  Personligen så förvånar det mig dock inte ett dugg, jag vet att det går till på mycket värre sätt än vad som nedan beskrivs!
  Men om det aktuella fallet vet jag som sagt inget!
  Jag lägger in det här eftersom det passar in på mitt huvudinlägg!
  Vänligen
  Janne

  Asylsökande ”flyktingbarn”
  LÄSARBIDRAG Medias berättelser och bilder av det grymma beteendet människor emellan i Afrika passerar min hjärna: Hur de slaktar och stympar varandra, våldtar och skändar. Inte minst de ofattbart grymma könsstympningarna dyker upp i tankarna, när jag funderar på att ta emot ett asylsökande flyktingbarn därifrån. Jag har blivit tillfrågad och svarat ja, det är tydligen brist på omhändertagande familjer, enligt statligt anställda konsulten.
  En vacker dag dyker han så upp, i sällskap av en grupp skattefinansierade damer med olika befattning. Pojken, vi kan kalla honom X, som varit med om det värsta tänkbara. Jag är inställd på att ta hand om en människa i stor nöd.
  När vi satt oss vid matbordet, reser sig vår nye gäst och går glatt till kylen där han plockar fram annan mat som han börjar tillaga. Maten på bordet passar inte. Vi blir mycket förvånade. Han är klädd i märkeskläder och har en ny mobil. X berättar att han är van att få allt han pekar på. Och i förtroende berättar han att han egentligen är över 20 år gammal.
  Jag frågar ofta hur han mår och söker efter tecken på oro eller ångest. Dessa finner jag aldrig. Av en terapeut bedöms X må bra. Enligt en av de statligt anställda var X helt klart drogpåverkad vid ankomst till vår familj. Han dricker ofantliga mängder vatten, och det ska vara kolsyrat! När det är dags för drogtest en vecka senare, vägrar han. Han kräver att annan person än jag skall följa med honom till sjukhuset. Hon kommer några dagar senare på hans order långväga ifrån.
  Under tiden fortsätter han sitt kopiösa drickande. Precis innan det är dags att fara till sjukhuset, återvänder han in för att dricka ytterligare. På sjukhuset konstaterar de att urinen är väldigt tunn, men det godkänns och vi får besked att drogtestet är negativt, dvs han är fri från droger! X är glad, mycket glad. Det är han för övrigt nästan jämt, dvs när han får som han vill. Får han inte som han vill, blir han aggressiv. Han har ett flertal polisanmälningar på halsen. Det beror dock på att de andra var dumma, enligt honom. Han blir aggressiv när han inte tillåts köpa sprit. Kanske glömmer han sin ”låga” ålder då och då.
  X blir mycket irriterad när han väcks redan kl. 11 på förmiddagen. Vanligtvis sover han till eftermiddag, tillbringar ca 1 tim i duschen, äter och går sedan till gymmet. Efter en tur på sta`n kommer han hem och säger:
  ”Where is my food, I´m hungry”. Han klagar att vi inte serverar honom mat när han vill ha den. Sedan avslutar han dagen med ytterligare 1 tim. i duschen och tittar på TV eller sitter vid datorn.
  Jag ordnar skolplats åt X, men han är inte intresserad av att gå till skolan och lära sig svenska, han vill bara få sina papper (uppehållstillstånd) och då skall han få en egen lägenhet! Han är tidvis mycket irriterad på allt jox byråkraterna ställer till med. ”Give me my papers, my money and my apartment, and I don`t need you!” Ute på sta´n går han runt och frågar folk: ”Är du kristen?” Vid jakande svar säger han: ”Jag är muslim – Fuck You” och pekar för säkerhets skull finger.
  Vår yngling får av svenska politiker, röd-grön eller blå regering spelar tydligen ingen roll, över 5.200:-/månad till att handla nya märkeskläder, gå på bio, gym, fika m.m. Husrum och mat får han dessutom. En svensk pensionär får ungefär lika mycket, med den skillnaden att det skall räcka till både hyra och mat och om det blir någonting över kanske något klädesplagg. Denne har under ett långt liv slitit ihop skattepengar till staten – att förvaltas av våra folkvalda politiker….
  Av en vän fick jag just höra att en arbetslös svensk barnfamilj med mamma, pappa och ett barn i socialbidrag får SAMMANLAGT 6.974:-/månad inkl. barnbidrag. För den summan skall de betala allt förutom hyra. I snitt kostar ett flyktingbarn svenska skattebetalare 57.000:-/månad. Migrationsverket behöver i detta fall ca 1 år på sig att fatta beslut. Det betyder att X kostar ca 700.000:- medan Migrationsverket funderar. (Den summan skulle det kunna byggas och drivas en skola med på hemmaplan i Afrika.)
  Skickas X tillbaka har han märkeskläder och minnen av en hejdlös konsumtion med sig. Undrar vad det väcker för tankar och känslor hos honom och alla han pratar med därhemma?
  Jag får nu höra att det finns organisationer dit familjerna i Afrika kan skicka sina ”barn”, mot stora summor, för att lära upp dem hur de skall bete sig och vad de skall säga här i Sverige för att få igenom sin önskan om ett gott liv utan arbete. När vederbörande har fått sina papper, dröjer det inte länge innan släkten följer efter. I detta fall hade undervisningen tydligen liten effekt. Det finns säkert skickligare skådespelare.
  Familjehemsplacerare från ett annat företag ringer mig för inte länge sedan och undrar om jag kan ta emot en ungdom. Jag berättar historien ovan och hon svarar: ”Tyvärr är din historia vanlig. Man kan undra om de fattiga barnen alls kommer till Sverige…” De vet, men tiger. Vem vill förlora jobbet?
  Osminkade verkligheten vill välavlönade politiker, byråkrater och etablerade svensk media inte höra talas om. Olof Palme har sagt: ”Verkligheten är politikens värsta fiende.” Finns det någon som tror att verkligheten visas ocensurerad i ”politiskt obundna” SVT? Media censurerar allt som inte är ”politiskt korrekt”. Byråkraterna som tjänar på flyktingströmmen blir ständigt fler. Politikerna krälar likt förvirrade ålar efter väljarna. Och väljarna, när skall de vakna?
  Herr X bor numer i egen lägenhet i Stockholm.
  Fru Medelsvensson i Mellansverige

  • Göran skriver:

   Det här är tydligen mycket värre än vi nånsin anar. Det går inte i ord att beskriva den harm som växer inombords när man tar del av det här.

   Nej, stäng gränsen totalt och bevaka den med alla till buds stående medel. De männsikorna? här skall inte vara här för ens en sekund.

   Tack Janne att du tar upp och delar med dig det här. Det här är värdefulla nyheter och de borde stå på varenda tidnings debattsida. Ju fler som vet dessto bättre.

 4. Göran skriver:

  En alldeles utmärkt idé!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: