Avvisningshotade hungerstrejkar. Wow, har de själva missat flyget hem på semestern eller?

GP kör idag en snyftar artikel om folk på migrationsverkets förvaring i Kållered som hunger strejkar. Wow missade dessa människor TV4 reportaget med flyg till Irak varje vecka med ”nya svenskar”? Eller är det så att de ser det som en rättighet att leva gott på våra pengar? Sedan kan man fråga sig avd alla dessa snyltar organisationer gör egentligen?

”– Nu har vi det jättesvårt. Det går inte att sova och vi mår alla dåligt. Vi kan inte åka tillbaka den 19:e. Det är bättre att dö här än att dö i Irak, säger Kameran Mamand.

Protesten inleddes på onsdagskvällen, enligt organisationerna Irakiska Asylkommittén, Ingen Människa Är Illegal-Göteborg och Aktion Mot Deportation-Göteborg. Den utlösande faktorn, enligt prästen Lars Nord från Göteborgs stift, var en skylt med texten: Ingen människa är illegal, som personalen tog ner.”

6 Responses to Avvisningshotade hungerstrejkar. Wow, har de själva missat flyget hem på semestern eller?

 1. NT skriver:

  Detta med hungerstrejk verkar ju populärt.. Man kanske borde testa: Ge mig ditt hus eller så svälter jag mig! Ge mig dina pengar! Ge mig det där, ge mig den, och den och den. Mer bidrag annars!

  Låt dom svälta då.. de bara bluffar ändå eftersom de vet att alltför många här inte har någon ryggrad och går på vad som helst.

 2. Göran skriver:

  Den strejken skall lämnas utan åtgärd.
  Vad gäller kyrkan verkar de vara mästare på att regissera sånna här små teaterföreställningar i Guds namn. Det är inte första gången. Den som känner sig motarbetad av kyrkan skall naturligtvis lämna den. De använder en stor del av medlemsavgiften till att finansiera suspekta verksamheter liknande den här. Vi skall inte låta kyrkan lura oss att betalal vår egen undergång.

 3. Magnus skriver:

  Såg en upprörd kommunist skriva ”islamofobi och högerpoltik hör ihop” och det lustiga med det är Sverige just nu delar ut fler asyl än något annat land i världen med just en borgliga regering, kommunisterna verkar inte nöja sig förrän vi har en fri invandring.
  Jag är egentligen mer vänster än höger (socialdemokrat) men röstade på SD för att sossarna inte vill ta en ansvarsfull invandringspoltik och det vill egentligen inte borgarna heller (faktum är att när ämnet ens berörs och då inte på något sätt att man nämner att invandringen bör minskas utan bara integrationsåtgärder så rasism stämplas man, folkpartiet är ett exempel). Hoppas vi kan bli av med det alldeles för långt ut på vänsterkanten vridna debattklimatet vi har i Sverige.

 4. Bengt Lundström skriver:

  Precis! Att ”alla möjliga” vill hit rör sig bara om ”rättigheten” att här bli livstidsförsörjd. – Vad Svenska kyrkan angår, så lämnade jag den redan 2005,(efter 60 år) p.g.a. den f.d. ärkebiskopen Hammars fjäskande för muslimer. Den skatt jag sparar ger jag nu i stället till välgörande ändamål. / Agnostiker

 5. xbenedictx skriver:

  Alla människor i hela världen får gärna komma hit bara jag slipper försörja dem med mina skattepengar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: