”Svenska muslimer får inte skuldbeläggas som grupp” men etniska svenskar skall skuldbeläggas som grupp.Erik Ullenhag (FP) integrationsminister

Det finns ett uttryck, tomma burkar skramlar mest. Erik Ullenhag bevisar att det är sant.

”Självmordsbombaren i Stockholm och hans avskyvärda handlande före jul riskerar att leda till att hundratusentals svenskar misstänkliggörs och tillmäts en kollektiv skuld. Detta är oacceptabelt och därför har jag i dag bjudit in företrädare för det muslimska Sverige för att samtala om hur vi ska motverka den islamofobi som kan följa i hans spår. I debatten måste vi skilja på den absoluta majoriteten muslimer och radikala islamister. Det faktum att hatbrotten (Malmös Judar)ökar och att muslimer möter en påtaglig diskriminering måste tas på allvar – samtidigt som vi erkänner att det finns problem med radikala islamister, skriver integrationsministern. ”

Mannen är så borta att man blir rädd. Den judiska delen i Malmö som inte ens vågar bo kvar bryr sig inte våran Integrationsminister om. Bara om muslimerna , för vilka tror han det är som hotar den judiska befolkningen? Sedan kommer hans skuldbeläggning av svenskar som grupp.

”Tyvärr ser vi en oroande utveckling i flera av Europas länder med ökad främlingsfientlighet, rasism och diskriminering. Inte heller i Sverige är vi förskonade från denna utveckling. Främlingsfientliga partier som förespråkar minskad invandring och ett mer slutet Europa är på frammarsch. Särskilt muslimer pekas ofta ut som ett stort samhällsproblem.”

Jag uppmuntrar alla till att läsa hans alster. För han är ansvarig för integrationen. Fundera på den ni.

Varjager

3 Responses to ”Svenska muslimer får inte skuldbeläggas som grupp” men etniska svenskar skall skuldbeläggas som grupp.Erik Ullenhag (FP) integrationsminister

 1. Cavatus skriver:

  Ullenhag har inget historiskt perspektiv på termen islamofobi. Hade han haft det hade han inte använt dem. Har försökt återge bakgrunden till termens uppkomst här:

  http://aktualia.wordpress.com/2011/01/13/ullenhags-historielosa-islamofobi/

 2. Naivtive skriver:

  ”Särskilt muslimer pekas ofta ut som ett stort samhällsproblem.”

  Jag skulle vilja se hur Ullstrumpan får till det med att muslimerna INTE är ett stort samhällsproblem. Finns det något som heslt positivt i deras närvaro någonstans inklusive i deras egna muslimska länder som även de är totalt onödiga.

 3. Lidenkatten skriver:

  Reblogga detta på Lidenkatten och kommenterade:
  Dags att köra ut alla dessa muslimer – de har inget i västerlandet att göra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: