Islam dikterar villkoren

Nu dikterar Irak vilka som skall få stanna i Sverige eller inte!

Den Irakiske ambassadören i Sverige krävde i dag att svenska myndigheter inte skall lägga sig i vilka irakiska flyktingar som ska få stanna, leva och bo i Sverige eller inte, utan det skall vara upp till varje enskild flykting själv att bestämma.

Som ett brev på posten.

Det var naturligtvis väntat, nu höjer dom ribban til diplomatisk nivå för att diktera spelreglerna för oss och vårt land!

Nu har vi nått c:a 10% muslimsk invandring i Sverige och då följer dom det gängse islamska mönstret att 10% av befolkningen skall bestämma över 90%

Och vilka står härnäst på kravlistan, Somalia, palestina, Afganistan eller andra framstående superstater?

Vi har ju hela registret av kravmaskiner representerat i Sverige redan.

Och hur länge kommer riksdagens förrädiska 7-klöver att stå emot dom muslimska kraven, två minuter eller två timmar?

I praktiken kanske inte någon större skillnad eftersom den svenska gränsen allaredan är vidöppen och i stort sett helt kravlös.

Som Sören Holmberg sa: -Regeringen Rainfeldt är rökt.

Men det är nog inte bara regimen som är rökt utan hela Sverige är rökt!

Vänligen

Janne

När arslen får bestämma!

När arslet själv får välja

9 Responses to Islam dikterar villkoren

 1. Blodsven skriver:

  ”Upp till varje enskild flykting..” Att lurkjävlarna är sinnessjuka råder det ju inget tvivel om. Värre för oss är ju att våra naiva hönsarslen i riksdag och regering inte är nämnvärt smartare, och naturligtvis kommer att ta fanskapet på allvar….

 2. Deras exempellösa fräckhet upphör inte att förvåna. Svaret på detta borde naturligtvis vara att kalla upp ifrågavarande ambassadör till UD och förklara att Sverige självt bestämmer vilka personer som ska vistas i landet och vilka som inte är välkomna. Och att detta även gäller utländska ambassadörer. Men det lär ju knappast ske. Troligare är väl att regeringen utfärdar en ursäkt för att vi inte tar in fler irakier.

 3. Hans Nilsson skriver:

  Ja tacka Fan att inte Irakierna vill ha hem sitt folk de är ju var och en stora pengamaskiner som sänder hem miljoner till det land de inte vågar vara i. Ju fler som Irakierna kan sända ut i världen för att bli försörjda ju mer blir det kvar av den inhemska kakan till de som stannar kvar HÖGDJUREN. PURSVENSKEN.

 4. Göran skriver:

  Böjer regeringen Reinfeldt sig för de kraven, är vi illa ute. Även om en och annan blond och blåögd bimbo skriker sig hes för det här, så skall man vara helt på det klara med att medborgarnas intresse börjat svalna rejält. Det ser ut som regering och riksdag nu äntligen får finna sig i en gradvis sjunkande acceptans för den invandring som under många år prackats på oss och som vi väljare inte haft den minsta chans att påverka.

  Väljer man att prioritera muslimer på vår bekostnad betyder det att vi, på ett nesligt sätt, får stå tillbaka. Kan föraktet mot oss bli tydligare?

  I ljuset av det här, är det lätt att förstå varför grundlagen ändrats så militär lagligt kan sättas in mor civila. Det är inte fråga om, utan snarare om var och när, tregedi Ådalen kommer att få sin efterföljare.

  Jag kan inte känna annat än förakt och hat mot den typ av samhälle som påtvingats oss.

 5. Det är också lätt att förstå varför man avskaffade värnpliktssystemet till förmån för en armé av legosoldater som inte behöver vara svenskar. En armé av värnpliktiga har sina rötter och sin förankring i folket och kan förväntas vägra eller i alla fall obstruera om de beordras att öppna eld mot det egna folket. De ska ju tillbringa resten av sina liv bland detta folk. En legoarmé, däremot, kan förväntas skjuta bort allt som uppdragsgivaren vill ha bortskjutet. Deras lojalitet ligger hos regimen som betalar ut lönerna, inte hos folket. Detta system, tillsammans med reglerna om militär mot civilbefolkningen och det faktum att riksdagen inte heller längre behöver bestå av svenskar, bådar inte gott för oss dissidenter och (vågar jag skriva ordet?) patrioter.

 6. Janne skriver:

  Svar till ”Verkligheten i Sverige”
  Du har så rätt (tyvärr)
  Det hela är från första början en planlagd komplott mot oss svenskar. Vi ska förintas helt enkelt!
  Men riktigt varför dom vill bli av med en hårt arbetande, ärlig och pålitlig befolkning har jag inte kunnat förstå.

  En teori kan vara att Sverige blivit garanterad framtida oljeförsörjning i utbyte mot en kravlös islamsk invandring!
  Vi minns alla för några år sedan dom muslimska skäggen som gavs förtur att ”tala förstånd” med Rainfeldt och deras belåtna breda grin när dom kom ut från hans kontor!
  Vad som förhandlats kom dock aldrig fram, inte eller heller vilka löften denne ryggradslöse moderat gav!

  Tyvärr så ligger vi rikt6igt risigt till!
  Men, det finns alltid en utväg, än så länge är vi svenskar i majoritet, menb vi måste enas under en stark och dynamisk ledare!
  Vänligen
  Janne

  • Göran skriver:

   Det som driver svenska politiker är behovet av att framstå som den som går före och visar vägen. För det behövs inga garantier.
   Det uttrycket har, under många år, använts flitigt under föreställningen att – vi vet bäst.

   Svenska politikers enfald och dumhet, skapar ofta feta, men dyrköpta, rubriker världen över. Får man därtill in en bild av sig själv, helst då bredvid USA:s president stiger lyckoruset till oanade höjder. Detta är dock mer till men än till nytta för både land och skattebetalare.

   Efter regn kommer solsken, så är ofta fallet och för det finns flera goda bevis. Men först måste vi vara beredda på ett riktigt okväder.

 7. xbenedictx skriver:

  Det blir mer och mer tydligt att vi inte är herrar i vårt eget hus.
  Och politikerna som skall vara VÅRA tjänare,är inkräktarnas dito.

 8. Mannen skriver:

  Till alla SVENSKAR.

  Glöm aldrig att kristna invandrare älskar detta land som vi kallar Sverige. Det finns en STOR skillnad mellan invandrare och invandrare. Svenskar & kristna invandrare har samma värderingar tillskillnad från möss(muslimer).

  Skicka ut dessa krävande parasiter, har de bidragit med något nyttigt någonsin? Titta bara på deras länder och hur deras system fungerar.

  Om det någonsin blir inbördes krig kan jag lova er att kristna invandrare kommer stå vid er sida och försvara våra värderingar & rättigheter.

  Jag har varit med och hört/sett mycket bland muslimer och kristna invandrare och kan med stor säkerhet säga att muslimer ser ner på oss och hjälper endast varandra i det stora hela pga att vi är ”otroende” =)

  Jag undrar när tiden är inne för förändring..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: