Idag har Sydsvenskan en all time high när det gäller att smutskasta SD.

Stenen i ryggen blev droppen.

Ett antal elever har kastat sten och snöboll på invandrar damer och barn. Detta får Sydsvenskan att skriva spaltmeter om hur synd det är om dem. Tycker själv att stenkastning och snöbollskastning på damer är fel. Men vad Sydsvenskan inte tar upp med samma iver är gäng våldtäkterna som skett i Sverige med invandrargäng mot svenska flickor? Vad de inte tar upp är alla morden/mordförsöken på svenska flickor av invandrare. Jag vill ge er ett exempel på den hycklande dubbelmoralen.

”Efter dådet skrev riksdagsledamoten Kent Ekeroth (SD):

”I vanlig ordning kommer [debattören] Dilsa Demirbag-Sten och babblar om att vi ska inte skuldbelägga en hel grupp bla bla bla. Varför inte?”

Sådant retar Amna Ismail Abdulkarim. Vad har hon med en våldsam galning att göra? Men hon misstänker att hon ändå kommer att få frågan, så hon har förberett ett svar:
–Lasermannen var svensk, men jag frågade inte er hur ni såg på hans mord.”

Laser mannen hängdes ut nästan med en gång, politiker sprang ner dörrarna i Malmö för att beklaga sig över de rasistiska svenskarna. De har fortfarande inte hängt ut han som slog ihjäl Inger 78 år. Det är snyft artiklar som detta som gör mig spyfärdig. En spaltmeter av propaganda mot Sverige och dess folk. Hur många gånger har Sydsvenskan tagit upp situationen för de svenskar som inte har råd att flytta från de mångkulturella områdena? Jag hittar inga artiklar… Vad säger Sydsvenskan om kriget mot svenskarna? Jag hittar inga artiklar?

Detta var som vanligt ett beställt propaganda inlägg för att skuldbelägga svenskar som vanligt av PK media.

För att avsluta vill jag belysa detta

”Hatbrott är en benämning på alla brott med främlingsfientliga eller homofobiska motiv. Om ett brott klassas som hatbrott räknas det enligt brottsbalken som en försvårande omständighet vid bedömning av straff.
– Hatbrott prioriteras eftersom det handlar om att värna elementära mänskliga rättigheter, har Stefan Sintéus, taktisk ledare för polisen i Skåne, förklarat. ”

Svenskar kan aldrig utsättas för hat brott, enligt Sveriges 7 klöver.

Varjager

5 Responses to Idag har Sydsvenskan en all time high när det gäller att smutskasta SD.

 1. Knut skriver:

  Niklas Orrenius glömmer byggnadsarbetarna, busschaufförerna, ambulansmännen, brandmännen och poliserna på Rosengård som blir stenade.

 2. Varg i Veum skriver:

  Men…det är ju enstaka individer, ungdomar som inte vet bättre. Inte ska man väl skuldbelägga en hel folkgrupp och kalla det rasism?
  De allra flesta svenskar kastar inte stenar på somalier.
  Resten av svenskarna ska inte behöva stå till svars för vad enskilda individer gör….var det inte så?

 3. Pettersson skriver:

  Varjager, du skriver att att någon säger att Lasermannen är svensk. Det tycker jag är tveksamt, både Ettan och Tvåan har utländska föräldrar.

  Ettan som hette Wolfgang Zaugg innan han döpte om sig till Ausonius hade tysk far och mor var från Schweiz.

  Tvåan Peter Mangs hade finska föräldrar. Båda är dock födda i Sverige.

  • varjager skriver:

   Förvisso, Lasermannen 1 var inte svensk. Men den afrikanska kvinnan vill ha han till det. Men Peter Mangs är vare sig dömd eller skyldig ännu. Men jag ser han som svensk. Då hans kultur är så nära knuten till landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: