Emanuel Karlsten vill hylla förra årets största bloggposter.

Inte helt oväntat är  alla poster mot SD med som det viktigaste. Att han sedan hyllar ett försök att sprida lögner och propaganda för att ett demokratiskt parti inte skall få ut sina åsikter verkar inte beröra han alls.

”Magnus Betnér: Sverigedemokraterna del 1
Magnus Betnér hade under våren följt Sverigedemokraternas framfart, skojat om dem från scen och mött massor av upprörda fans som försökt övertyga honom med statistik om hur vår invandringspolitik är ”svenskfientlig”. Betnér skrattade hela vägen till statistikcentralen och begärde där ut all statistik han behövde. Sedan satte han sig ner och redogjorde, i fem delar, en briljant sågning av varje sverigedemokratisk sanning. Pedagogiskt ledsagade han sina läsare genom statistiska snårskogar och intellektuella argument. Och så var det roligt. Väldigt roligt.

Sverigedemokraterna.de

Det är svårt att peka ut en enskild post, men kanske är det ändå posten från valdagen. Men låt oss börja i rätt ände: Inför riksdagsvalet samlades krafter från internets alla hörn för att göra en alternativ SD-sajt som förstaträff när man googlade på ”Sverigedemokraterna”. Idén var att sprida antipropagande om SD. Internets bästa sökmotorexperter hjälpte till och hundratals länkade in till den nyupprättade sajten Sverigedemokraterna.de. Och på försommaren, månader innan valet, lyckades man ta sig upp på förstaplatsen i Google. En på många sätt extra ordinär bedrift.
Dagen efter valet, när hela Sverige vaknade upp med en märklig val-baksmälla googlade 100 000 personer sig in på bloggposten för att förstå: Vad hände, och vilka är Sverigedemokraterna?”

Sedan Betnér? Är det någon som bryr sig om den mannen över huvudtaget? Han drar in sina pengar på att göra reklam för mångkulturen, thats it.”

Att sedan Emanuel Karlsten gillar han är ju inte förvånande. Med tanke på att de båda är PK drönare.Läs länken  som jag la in på Bétner. Där sågas alla hans argument och de missa Karlsten helt.

Varjager

6 Responses to Emanuel Karlsten vill hylla förra årets största bloggposter.

 1. Blodsven skriver:

  Fåntratten Betnér är ju bara en i mängden av alla mediokra rövslickare, som vet exakt vilka arsel som det lönar sig att slicka. Att tungjäveln blir mörkbrun och smakar skit av allt jävla ljugande bekommer inte en skithög som denne slemmige pajas…

 2. Nilsson skriver:

  Betnér lyckades dessutom inte speciellt bra, han tolkade statistiken tämligen eget och bortsåg bekvämt nog från alla kostnader som invandringen för med sig.
  Att enbart påstå att direkta kostnader som betalas ur migrationssvekets budget är kostnaden för asylinvandringen rent korkat.

  • Göran skriver:

   Mig- verkets pengar räcker bara till de tre första åren, därefter blir de kommunernas huvudbry. Har de inte lyckats med att få ut dem i arbete, får de punga ut med bidrag från egen budget betlada av kommunens skattebetlare.

   Varenda budget i detta land såväl statlig som både kommun och landsting får dra sitt strå till den oönskade stacken.

   För övrigt är det, på den statliga sidan, inte bara Mig-verkets budget på drygt 7 miljarder 157 miljoner utan det finns också en budget för integrationsverket och den är på drygt 6 miljarder 27 miljoner.
   Tillsammans blir summan exakt 13 miljarder 184 miljoner 961 tusen svenska kronor där varenda krona betalats med skattepengar inlevererade av svenska skattebetalare.

   En del har för sig staten vi får pengar utifrån till det här men det är rena fantasier och struntprat. Möjligen kommer det påståendet från statsmakten för att mörka de reella kostnaderna.

 3. Göran skriver:

  Ursäkta slarvet i sista inlägget. Det skall stå: jag glömde skriva att siffrorna gäller 2011 års budget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: