Under moskéns täckmantel

Brittisk dokumentär från 2007 (visas på Axess TV)

Under moskéns täckmantel

Genom att använda dold kamera har en reporter besökt moskéer och visar hur ett hatiskt budskap sprids i några moskéer – ett budskap som stammar från Saudiarabien, det land som Storbritannien och USA anser vara sin viktigaste allierade i Mellanöstern.Läs mer.
(Sändningstider Axess TV).Originaltitel: Undercover Mosque (även på YouTube).

Filmen avslöjar att de så kallade ”moderata muslimerna” har samma mål (kalifatet) som de radikala muslimerna.
Det är bara metoderna som skiljer sig åt.

Vi har fått en liknande situation i Sverige där så kallade ”moderata muslimer” spelar ett dubbelspel för att lura godtrogna svenskar.
Moskérna har blivit en rekryteringsbas för terrorister avslöjar Daniel Arrospide Alata, som infiltrerade den största moskén i Sverige.
Moskén har kopplingar till bl.a Helena Benaouda (ordf. för Sveriges muslimska råd). Benaouda säger i SVT-Debatt att hon inte kan känna igen dem som har extrema åsikter, trots att hennes egen svärson  Munir Awad gripits i Kenya/Somalia, Pakistan och Danmark anklagad för terrorism.
Det handlar om den tillåtna lögnen och förnekelsen taqiyya och kitman.

//Elfyma+

9 Responses to Under moskéns täckmantel

 1. Bengt Lundström skriver:

  För Jägarn m.fl.: Du frågar fast du nog förstår.
  – De är här som ”förtrupp” för att först förstöra Sverige och därefter göra de flata svenskarna till slavar under sig. – Det sistnämnda är ju redan på väg med de bidrag som svenskar och gamla invandrare (som kunde & ville arbeta från första dagen) tvingas betala för dem, livsvarigt(?). / Finländare som aldrig kostat det svenska samhället en enda krona i bidrag, inte ens för barnbidrag.

  • elfyma+ skriver:

   Instämmer.
   Vi är i praktiken redan deras slavar eftersom vi försörjer dessa muslimer.
   De kan t o m skaffa sig ett harem (flera fruar)på vår bekostnad.
   Noterar att islamisterna inte arbetar och gör rätt för sig (betalar inkomstskatt). De kan ändå kosta på sig dyra ”pilgrimsresor” till sina trosfränder.Gissa vem som betalar ?

  • Göran skriver:

   Träldomen ett faktum!
   Den skatt som vi tvingas betala för både invandring och bistånd är helt enkelt en ”trälskatt”.
   Den borde specifiseras på skattsedeln av precis samma anledning som kyrkoavgiften eller begravningsavgiften. Men nu är det inte så och det av förklarliga skäl.
   Träldomen växer och förstärks i partitet med invandring och bistånd, utan reaktioner.

 2. Marissa J skriver:

  De arbetar strategiskt för att kunna ta bit för bit av det svenska samhället och förslava människorna. Våra politiker har inte fattat hur illa ställt det är med det hela, och de lever långt ifrån normal verklighet. Det behöver läsa åtskilliga bra bloggar för att få upp ögonen och om det nu är möjligt.Våra plotiker är oerhört godtrogna då det gäller islam.

 3. Spetälske Leif skriver:

  Här kan ni se Under moskéns täckmantel med svensk text:

  Dokumentären som visade att det – på dom stora mainstream moskéerna i Storbrittanien (vilka hyllas av politikerna ”för sitt bro-byggande” mellan religioner och kulturer, av Tony Blair och alla andra politiker) – predikas att man t.ex. ska:

  * Döda alla bögar

  * Avrätta muslimer som lämnar Islam

  * Inte acceptera ickemuslimska lagar

  * Stena otrogna kvinnor

  * Piska och slå kvinnor tills dom bär hijab

  * Vänta tills man växt sig tillräckligt många, och Jihad utlyses, så att man kan ta över samhället och införa religiös polis som fängslar dom som inte ber fem ggr om dan

  Etc, etc.

  … ‘Fredens religion’ in action m.a.o.

  Den visar väldigt tydligt det dubbelbudskap, som man inser är väldigt typiskt för muslimer i västvärlden, ju mer man utbildar som om denna ‘religion’. Att man utåt sätt t.ex. säger sig vara ”för fred, jämlikhet och harmonisk samexistens”, men bakom gardinerna hatar alla ickemuslimer, vill ta över världen och slakta ickemuslimer o.dyl.

  Man får nypa sig själv första gången man ser den, att detta alltså är dom ”goda muslimerna”, dom ”moderata muslimer som är emot extremister”. För man inser ju vad som i så fall sägs i dom extremistiska källarmoskéerna etc.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: