Sveriges PK elit egen gullegris vänder sig mot dem.Michael Moore: Sverige älskar våldtäktsmän.

När vi i blogg världen skriver om det fnyser pk eliten och media åt det. Men vad skall de göra nu? Deras egen idol kallar Sverige våldtäktsnationen nummer 1. Hur skall de kunna hantera detta svek??

”Sverige är ett drömland för våldtäktsmän.
Det skriver den världsberömde dokumentärfilmaren Michael Moore i ett raljant brev till den svenska regeringen.
Som bevis för sin tes tar Moore upp det faktum att Sverige har flest anmälda våldtäkter i hela Europa, samtidigt som antalet fällande domar är förhållandevis få. Vidare lutar han sig mot siffror som säger att nio av tio anmälda våldtäkter aldrig hamnar i domstol.

”Message to rapists? Sweden loves you!” skriver Moore.
– Men det vore inte likt er, vore det? Att åka hela vägen till ett annat land för att utreda ett misstänkt sexualbrott när ni inte ens kan förmå er att gå ner på gatan till domstolen för att sätta fast de horder av anmälda våldtäktsmän ni har i landet, skriver Moore ilsket. ”

Hur skall de överleva?

Varjager

5 Responses to Sveriges PK elit egen gullegris vänder sig mot dem.Michael Moore: Sverige älskar våldtäktsmän.

 1. Blodsven skriver:

  Det är exakt sådan kritik som idioterna behöver få. Oss nonchalerar ju dessa odugliga PK-arslen alltid, och yrar om rasism istället för att åtgärda detta vidriga problem. Dessutom vet alla sunda hjärnor så in i helvetes väl vilka som är dom verkliga rasisterna…..och inte fan är det svenska folket iallafall…

 2. A-mannen skriver:

  Statistik är nog inte önskvärt i alla frågor.

 3. Blodsven skriver:

  Tja, vad förvänta av en feministfjant som sitter i TV-sofforna och svamlar en massa meningslöst skit. Som advokat vet ju svinet mycket väl hur verkligheten ser ut, samt vilket klientel som står för denna vidriga skändning av våra flickor. Hade fåntratten och det övriga fi..stimmet som kallar sig feminister vågat tala om sanningen av detta avskyvärda problem, så skulle våra flickor gå mycket säkrare från dessa importerade mörkermän….

 4. Göran skriver:

  Den här teorin när det gäller Julian Assange har jag haft i mitt huvud länge, men aldrig fått möjlighet att kommentera i varken Expressen eller DN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: