Jan Guillou rycker ut i försvar av islam!

Varför är jag inte förvånad????

”Problemets kärna är att vi gör ont värre, bekrigar den mest utsatta minoriteten bland Europas befolkningar. Vi bekrigar dem på två sätt.(Sedan att dessa ”utsatta” krigar med polisen i varje land i Europa är dig oväsentligt.) Dels genom att delta i det amerikanska korståget i Afghanistan, en politik som nu bara Vänsterpartiet motsätter sig sedan Mona Sahlin vek ner sig. Dels genom allt värre lagar.
I veckan dömdes två svenskar med somaliskt ursprung för ett brott som aldrig skulle varit aktuellt om de varit vita, ”stämpling till terrorism”. Det är ett nytt brott, så Säpos talesman var mycket nöjd med domen på fyra års fängelse. Eftersom Säpo ”lagt ner stora resurser på det här fallet”. De stora resurserna bestod av telefonavlyssning och buggning under lång tid. Men trots dessa stora ansträngningar fick man inte fram bevis om förberedelse till brott, utan bara ”stämpling”.
Ingen vit svensk skulle dömas på det sättet(Vita svenskar Jan döms för HMF utan att du bryr dig). Och om en vit svensk ens åtalades för något liknande skulle det väcka enormt uppseende, protester och omfattande publicitet. Den här domen
i Göteborgs tingsrätt omnämndes inte med en rad i de fyra kvällstidningarna och bara med trespaltiga småartiklar långt bak i morgontidningarna. Ingen ledarskribent fann skäl att protestera.

Sverige förföljer alltså personer som kan räknas som ”muslimer” i ett eller annat avseende med en lagstiftning som man får gå tillbaks till 1930-talets Tyskland för att hitta motsvarigheter till. Det är kontraproduktivt. Det ökar riskerna för att vildhjärnor och knäppgökar eller religiösa fanatiker skall få motiv att ”slå tillbaka”.
Det senaste påhittet är förbud att ”uppmana till terrorism”. Gäller inte mig, ty jag är vit. Härmed uppmanar jag till stöd åt den palestinska befrielserörelsen PFLP(Var det det några du lärde känna genom KGB?), som är terroriststämplad av USA och EU. Eller jag uppmanar till stöd åt Wikileaks, som starka krafter i USA har terroriststämplat. Om Aftonbladets ansvarige utgivare varit arab eller iranier hade de raderna kunnat kosta honom fängelse. Men han är vit och vi vita får skriva och säga sånt här.
Det är denna antidemokrati som utgör den största terroristfaran för Sverige. Inte enskilda knäppgökar som vill mörda sig till himmelriket. ”

Han försöker få de islamistiska terroristerna jämställda med judarna i 30 talets Tyskland. Han kan snart inte sjunka lägre. Men varenda gång jag tror att botten är nådd så kommer det någon ny groda.

Varjager

4 Responses to Jan Guillou rycker ut i försvar av islam!

 1. Anonymous skriver:

  SEE NO JIHAD, HEAR NO JIHAD, SPEAK NO JIHAD!!!

  http://www.wnd.com/?pageId=117708

  Defend Sweden
  Defend Europe
  Defend US
  Defend Israel
  Defend the West

 2. Stefan D skriver:

  Jag tror att Sverige redan är förlorat…..på grund av att alla rycker på axlarna åt allting nu mera.
  För 30 år sen så skojade jag med mina kompisar..och sade: om 20 år så har vi en mosk’e i varje by.
  Alla tyckte att jag var en dåre som sade så…..
  nu börjar dom höra av sej till mej igen om saken.
  Numera så kallar dom mej inte för dåre längre.

 3. Blodsven skriver:

  Den store Guillou har talat, då står politiker, fulmedia och övriga hönsarsel i givakt. Den lille jävla översittaren har inte haft en siffra rätt någonsin, utom möjligen i sin bankbok som han runkat till i decennier…

 4. Göran skriver:

  Jag ögnade bara igenom artikeln som hastigast. I vanliga fall läser jag inte hans artiklar då pga. att de är så vilklade att de förklorar all relevans.

  Det är omöjligt att förstå hur Aftonbladet kan ha ett så stort förtroende för en unken kommunist så att han tillåts blarra en massa strunt i en alltför lång artikel. Som vanligt malar han den slitna visan om hur taskigt muslimer bemöts i Europa? Dessutom lär han ha ett förflutet som spion åt lill far, den store Josef Stalin. Han som på löpande band stoppad in oliktänkande i Gulag ifall de inte rent av sköts på kuppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: